Zehrabal1 Aynur-Eziz bebek ve doktor ile alakalı benim doktorum 10 haftalık iken tahminde bulundu bir daha da değişmedi 18 haftalık olacak inseAllah cinsiyet aynı
Anonimmss Aynur-Eziz Hafta erkekse eğer belli oluyor özele gidiyorsan söyler çevremde oğlu olucak bir çok kimse 12. Hafta öğrenmişti ben kızımı 16. Hafta öğrenmiştim bana %100 demediler ama değişmedi de
Hamra123 Aynur-Eziz 14.hafta %80 erkek dediler, 16.hafta %51 erkekti. 18.ci haftada kız olmaya karar vermiş. Doğumda Bi şaka yapmazsa kesin kız dediler 😂
Nuraan_k Aynur-Eziz kızımda 16 haftada öğrendim dün 2nci gebeliğim için gittim 11+0 erkek gibi görünüyor dedi kesin birşey diyemem dedi
Hilal_38 Banada bi tahminde bulunurmusunuz anlayanlar 14 haftalık suan doktor bi tahminde bulunmadı profilime yükledim 😍🙏🙏
Meringo Aynur-Eziz 12+3 te kız olduğunu öğrendim bacaklar açık dönmüştü bize ultrasonda ☺️ %99 demişti doktorumuz. Oldukça tecrübeli bir doktor o yüzden güvenmiştim. Şuan 16+3 teyiz kızımla devam 🧚🏻♀️
Prenses_18 Aynur-Eziz 11haftada belli degildi kiz gibi dedi doktor. 13hafta da baska doktor 100/100 erkek dedi, erkek bebek bekliyorum🥰
zekpare 13+3 de kız dedi çok emin görünüyordu ama riske atmayıp, 3 hafta sonra tekrar bakalım dedi. Heyecanla bekliyoruz 🥲