Mltsnl mybaby4 yaaa herkes kız demişti size bende 22 ye girmek üzereyim aynı dediğiniz gibi hiç hamile değilim gibi ve ilk kesin erkek dedi sonra kız dedi şimdi ben hala erkek hissediyorum nasıl olacak bilmiyorum ama inşlllah sizin gibi bende sevindirici haber alırım 💙
Tenzil mybaby4 ilkte erkek dendiğinde zaten kız olma ihtimali çok az,Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş’Allah 🤲🥰
acakir Aynur-Eziz 13. Haftada yuzde 99 demisti doktorum ayni hafta nipt sonucu kesinlesti :) hakliymis dogru bilmis 🤣
Mltsnl mybaby4 yok ya malesef detaylıya girmeyeceğim cumartesi kontrolüm var doktor dedi ben bakabildiğim kadar renkli de bakarım dedi özel zaten ama detaylıya girmeyeceğim😒
Mltsnl Tenzil valla Canm doktor 20 de kesin kız dedi ama 17.haftaya kadar da kesin erkek demişti ve şuan ben hala erkek hissediyorum ve yani bütün belirtilerim rahat hepsi erkek gösteriyor ben hala erkek diye düşünüyorum doğana kadar da öyle hissedicem galiba 😀
CanParcammmmm- Kızlar meraba benim doğum günü 29.04.1997 Kocamın 9.10.1992 Adet tarihim 21/22 mayda başladı 27 i bitdi 2 hafta gecikmiş gebelik . Cinsiyyətin bilen varmı? Lütfen yaşamısınız?