Ozbi Kafi anladım ben hem Bakırköy’e hem de Şişli’ye yakınım. Herkes Şişli’yi tavsiye ediyor. Bende oraya gitmeyi düşünüyorum. Hayırlısı olsun hepimiz için, kolay geçsin süreçte inşallah
Kafi Ozbi Ben bezmialeme gitmeye karar verdim son olarak prof bir doktor buldum Kadın hastalıkları ve doğum doktoru çünkü benim sadece rahim filmi değil sonrasında ameliyat gerektirecek bi durumum var hepsini iyi bi yerde yaptırmak daha mantıklı geldi
Minikmucizelere Bride_6470 benimde canim tatlidir normalde iki dk lik bi islemdi adet sancisi gibiydi benim cok bi aci olmado yani ama tuplerim acikmis belkide o yuzden aci olmamistir ama iyi dusunun bence inşallah sizin tuplerde aciktir acisiz hal olur🙂
Bride_6470 Kafi tez zamanda düzelsin herseyiniz inşallah 😇 ben şimdi o bahsettiğiniz hsm radyoloji ye gidicem de hangi şubesini önerirsiniz
Kafi Bride_6470 iki şubesi için de çok iyi yorumlar okudum ben bana Bakırköy yakın olduğu için tercih etmiştim Ataköy dekine gideni daha çok duydum ama sizin de hakkınız da hayırlısı olsun 😘🌸