27+2 usg de 28+2 görünüyorum neyse bnm bâzen suyum fazla çikiyor 2 kere fazla dediler 1 hafta diyet yapsam normale dönüyor karbonhidrat ve şekerli gıda vs. Dikkat ediyorum. İlk gebelik su fazlalağından suyum6 aylık patladı ama şeker yükleme temiz çikmiş tı. İkincide su problemi yaşamadım kilo da 5 kilo alınca iki doktor da gerek yok dedi yptrmadık. Şimdi de bi su fazla bi normal çıkınca doktor yaptr ozamn dedi. Açlk normal 73 çikiyor tokluk hiç bakılmadı. Dün gittim şeker yükleme için devlet hastanesi sabah 10 du poliklinik randevum kaydım yapıldı ama yükleme odası sabah 8.30 da ilk kanı alıyoruz şimdi yapamayız dedi sinir oldum ilk kez böyle bişey duyuyorum. Neyse ne zamn gelebilirsin yarın glrmisin dedi bnde zaten yükleme haftam bitiyor yarın gelim ozamn mecbur dedim. Hergün 7 de uyanırdık oğlum la bugün 8.20 de klkıcağımz tuttu taksi çağırsam bile yetişemicktim. Gidemedim, napıcam şimdi yarın gitsem yaparlarmı acaba. Yada yptrmayıp diyet e mi devam etsem şeker çikinca ne yapıyor lar beni bi aydınlatın kızçeler. Bu arada yine kilo almadım 72 ile bşladım 70 ile devm ediyorum şuan