Zuleyha_Evren melekeflin olmadı hastane çantasına ikisinden de koyarım hangisi uygun olursa onu kullanırım diye düsünüyorum.
Zuleyha_Evren Gunesgulce olmadı ben de hem ped hem bez koyacağım hastane çantasına. Artık orda hangisini kullandırırlarsa ona göre evde de devam ederim
Kukulikukuli12 Esoo06 kızım da 88 adet almıştım 15 tane falan kalmıştı. Siperleirnidw zor baglamıştım bitsin diye yani o yüzden çok almadım. 3700 54 cm dogmustu. İsteğe göre 2 paket alınabilir 🤷
Kukulikukuli12 Ebraz ilk bebeğim de yapmamıştım. Suan 18 haftalıgım be alıyorum. Çğnlü aralıkda dogum gözüküyor ve tam sonrası zam zamanı 😣 ne olur ne olmaz diye alıyorum. Islak mendil ve bez.
Pellonn Keşke bebek bezine biz karar verebilseydik maalesef günümüz çocukları ciltleri çok hassas olduğu için en iyi markayı alsanız bile bazen tahriş edebiliyor o yüzden denemek lazım onların bebişlerin cildi karar veriyor biz değil 😒😕
Eylempyrz Btlabk kendiniz kaç kiloyla girdiniz doğuma hangi beden aldınız depend, ben de alacağım ama bedende emin olamadım
Tunc-armagan Zuleyha_Evren Depend aldım kendim için ilk doğumumda da çok memnundum. Bebeğim için molfix aldım. Oğlumda da onu kullanıyorum çok memnunum
Merve171214 Ehaseki Aynen yeterli olur bebeğiniz erkek mi bilmiyorum ama ben oğlumda cırtlıları 7 aylıkken bıraktım bağlatmıyordu kaçıyordu külot beze geçtim erkek bebekler genelde bez bağlatmak istemiyor isterseniz büyük numara stoğu yapmayın ben 4 ve üstünü külot bez olarak devam ettim
Mrv2112 Zuleyha_Evren ilk doğumum benımde tecrübesizim ama araştırmalarım sonucu bebek bezi olarak sleepy bio natural yenıdoğan 1 numara 2 paket (128 adet) aldım Islak mendılde sleepy bio natural aldım Bezi stoklamadım memnunıyete göre devam edıcem Kendıme de depend aldım bır paket sonrası ıcınde normal ped yeterlı olur dıye dusunuyorum
Sinem011 Zuleyha_Evren doğumdan sonra kullanmak için depend alın çok işinize yarar ben yenidoğan Molfix kullandım sonrada farklı bir marka aldım bence alışır dediklerine bakma ben bir çok bez değiştirdim çok şükür birşey olmadı
Nhlhmz11 Zuleyha_Evren ben baby turco kullaniyorum dört aylık oldu kızım memnunum , depend almıştım ben kanamam aşırı fazlaydı . Sonra lohusa pedine döndüm , en son normal öde döndüm ve bitti .
Knergiz Zuleyha_Evren kesinlikle yıkanabilir bebek bezi. Ne pişik sorunu oluyor ne bebek huzursuz oluyor hem de çok sağlıklı
Nurcihannan 1 numara sleepy aldım indirimdeydi 2 paket aldım. Hangisi indirimdeyse onu alcam hatta yakında naylon falan bağlarız heralde eski zamanlardaki gbi ekonomi bez fiyatları malum. Hatta ben doğurdugum gbi tuvalet eğitimiNe başlayayım 🤣🤣