Mlke987 Arkadaşlar dün doktora gittim hersey yolundaydı enfeksiyondan dolayı fitil verdi akşam fitili koyduktan sonra kahverengi leke gelmeye başladı fitilden olabilir mi başına gelen var mı haftam 31+4
Churcill Mlke987 ben de enfeksiyon için kullandım sorun yaşamadım ama yaşayanları gördüm. Üstte kalsın belki görüp yazan olur ☺️
bbtrn Mlke987 Bende geçen hafta 3 gün üst üste kullandım ama normal beyaz akıntı dışında bir farklılık olmadı eğer aklında bir şüphe varsa doktorunla görüş bence haftan baya var çünkü
Mlke987 bbtrn dün geceden beri 3 kere günlük ped değiştirdim üçünde de leke vardı rengi koyuydu tekrar gelmeye devam ederse öyle yapım😔
Aysenur3535 Mlke987 Ben 18 haftalığım aşırı akıntı ve enfeksiyon vardı fitil oldum ertesi gün aynı şey bende de oldu benim fitilim Mixovuldu doktor kullanmamı herhangi bir problemin olmadığını söyledi
xbebegimx Mlke987 leke degil ama fazlasiyla su gibi yogun akinti gelmeye basladi . Zaten akinti icin vermisti fitili ama anlamadim daha da fazlalasti
Elif2424 Mlke987 bende 16.haftamdan beri fitil kullanıyorum 30 oldum mantar var geçmiyor. Bazen dediğiniz gibi fitillerden sonra bende de gelmişti kontrollerimde herhangi bir problem görmedi tabi ama yine içinizin rahatlaması adına doktorunuza sorun bence
Mlke987 Elif2424 ben de daha dün gittiğim için sormak istemedim bi sıkıntı yoktu çünkü fitilden sonra olduğunu düşünüyorum bide dün misafirim vardı yoruldum biraz