Busbu Ben bugün 18+0 haftalık oldum. Sağlık ocağından aradılar tetanoz aşısı için ama araştırdığımda 20 haftalık olunca yazıyor siz kaçıncı haftada yaptırdınız ? Benim ki biraz erken değil mi ?
Lionmom1 Busbu 19+3 te yaptırdım. Doktorlara göre bu zaten 20. Hafta oluyor. Bir sonraki doz için 4 hafta sonra gel dediler.
mekselinaa Busbu Benim doktorum bebeğin hareketlerini hissettikten sonra yaptırmak daha sağlıklı demişti bilmiyorum 23.haftamda yaptırdım o yüzden 🥰
Ask-bebegim Busbu benimde 18.haftada yapıldı canım hatta bende buraya sormuştum ama yinede yaptırdım bişi olmadı
Dilansmr21 Busbu ben 19+5 de yaptırdım 1 ay sonra 2. Doz icin gel dedi orda zaten kalp atışına bakıyorlar eğer kalp atışını duymazsa hemşire 1 hafta sonraya erteliyor bana da 20. Haftadan sonra yapılıyor demişti ama bilemiyorum herkes farklı bişey diyor
EmineTarik Busbu tetenoz aşısı ellerinde devamlı olmuyor o yüzden gelince arıyorlar banada hareketini hissedince gel dedi sonra aradı aşı geldi gel yapalım diye gidince yine sordu ama hareketlerini hissetmeye başladın mı diye