askinn_ Magnezyum kullanıyorum ve ilacın siyah dışkılama gibi bir yan etkisini yaşıyorum. Bunu daha önce yaşayanlar var mı? Bırakmam mı gerekiyor, doktor randevuma daha var 🙄 fikir verin lütfen 😢
birgaripana_ Aynen kan ilacı yapar. Bende kullanıyorum aynı o şekilde siyah. Magnezyumdan olduğunu sanmam. askinn_ DeustchBurcu
AyseNurdogan askinn_ kan ilacı yapıyor. Çok normal aksi bi durum değil herkeste olabilen bişi. Doktoruma sordum normal bi durum dedi. Çünkü bende ilk renginden ve kokusundan aşırı rahatsızlık duyup sormuştum
askinn_ DeustchBurcu evet biliyorum ama ben kan ilacı kullanıyorum şu an, sadece magnezyum ve vitamin kullanıyorum. Ne zaman magnezyum içsem hemen ardından ilk tuvalette siyah görüyorum 😓
askinn_ Cmc1-kfkfk evet doğru söylüyorsunuz genelde demir ilacı yapar ama magnezyum ilacından sonra oluyor ilginç bir şekilde. Bıraksam daha iyi olacak sanırım 🙄
Cmc1-kfkfk askinn_ Bence bırakmayın magnezyum kramplara bel ağrılarına çok iyi geliyo belkide kullandığınız ilacın markasından dolayıdır farklı bir magnezyum ilacı yazdırın sağlık ocağından benim doktorum 4. Aydan itibaren magnorm yazıyodu suda eriyor ve tadı çok güzeldi bikaç gün içmediğim zaman bel ağrım çok fazla oluyodu ben magnezyum çok faydasını gördüm hatta doğumdan sonra ara ara zamanlarda yine kullanmayı düşünüyorum
askinn_ birgaripana_ kan ilacı kullanmıyorum ama sadece magnezyum ve vitamin var. Magnezyum 365 mg. Ben bir bırakıp kontrol mü etsem? İnşallah başka bir sebeple olmuyordur 😓
birgaripana_ askinn_ yan etkilerinde öyle bişey yok ama. Yemeğinden olabilir önemli değildir kesin. Farklı bi ilaçta olabilir vitamin felan?
askinn_ Cmc1-kfkfk yok zaten magnezyum mecburen kullanılması gerekiyor dediğiniz gibi kramplar baskılar için, bu ilacı bir iki gün bırakıp denemek istiyorum acaba o mu yapıyor yoksa başka bir sebep mi diye. Çünkü ben şu an demir kan ilacı kullanmıyorum ve bu ilacı içince ardından gelen dışkıda oluyor
askinn_ birgaripana_ evet ilacın kendi reçetesinde de yok ama Google a yazınca bir iki kişi daha magnezyum ile siyah dışkılama yaşadım yazmış, inşallah ilaç sebeplidir 🥲
Cmc1-kfkfk askinn_ O zaman bikaç gün deneyin zaten anlarsınız eğer magnezyumdan dolayı ise farklı marka olan bir magnezyum ilacı yazdırırsınız herkeste aynı etkiyi göstermiyo herkesin bünyesi farklı sonuçta
askinn_ Cmc1-kfkfk normalde siyah dışkılama ilaç sebebi dışında mide ve sindirim sistemi kanamalarında ortaya çıkan bir durum diye bahsediliyor, böyle bir şey olsa başka şikayetler de yaşardım muhtemelen değil mi 😓 korktum şimdi ben sabahı zor ederim 🥲
gulsahklkn askinn_ Kanamayla alakalı değildir, mide ve sindirim sistemi kanamalarında görülen siyah dışkıya melena diyoruz isterseniz bi bakın aynı mı dışkı görünümünüz ayrıca kanamanın farklı belirtileri de var sizin bence ilaçla alakalı bi durumdur
Kiymetyildiz Benim siyah dışkılama demir ilacında başlamıştı magnezyuma da başladım o da ishal yapmaya başladı
askinn_ gulsahklkn evet araştırdım ismen ama görsel olarak bakmak hiç aklıma gelmemişti, hemen bir bakayım teşekkür ederim 🙏🏻