Sulegnlts Ummudogan bir başka postta görmüştüm bu emzik ile ilgili iyi yorumlar bende aldım ama bebegim dogmadı daha herkes memnun du çok
Kalbiimde2can Ummudogan ben ilk oglumda kullandimm simdikinde yine kullanicam insallah 😍 bize ilk hastanede verdi doktorumuz bu emzigi meme reddi fln yasamadim cok sükür 🧿💙
2cocukluu-annee Ummudogan ablamın kızı ablam butun emzikleri denemistir tutmadı bi tek bunu tuttu benim fakir ruhlu oğlum da damaklı emzik tutmustu 🤣
Calkan Bende bundan aldım kullanmadım bende hala. Ama içine su dolmadığı için hijyen açısından da iyi . Baya ümitliyim bakalım 🥲
siyahinciii Kalbiimde2can bende tek yumurta ikizi beyefendilere bu emzikten aldım 30.haftanın sonlarındayız 32. Haftada doğacaklar bakalım tutacaklar mı merakla bekliyorum
Kalbiimde2can siyahinciii benim oglan basta istemedi ama ben arkasindaki bosluktan parmagimi sokuyordum o sekilde ittiremiyordu öyle öyle alisti 🤣 aslinda bunlarin 0-3 ayliklarida var ama kolay kolay bulunmuyor onlar bulsam onlardan alcaktim
EmineTarik siyahinciii neden 32 de doguyorlar acaba bi sorun mu var bende çift yumurta erkek bekliyorum ama en az 35 en çok 37 haftayı görürüm diye umut ediyorum 26 haftadayiz şuan
Calkan Ummudogan bazen indirime giriyor . En son 120 lira gibi bir fiyata düştü sanırım . Ben 155 tl ye aldım
Ummudogan Kalbiimde2can amazonda var canım 0-3 ay soothie emzik yazdığın zaman direk çıkıyor ☺️ 400 TL’ye yakın fiyatı
siyahinciii EmineTarik tek yumurta ikizi ve kordonları birbirine dolanmış aynı kesede oldukları için birbirlerine zarar verirler büyüdükçe dedi ondan 32. Haftada alacaklar
EmineTarik siyahinciii yaa tek yumurtanın riskleri çiftten daha fazla rabbim sağlıcakla oğullarınızı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ❤️
siyahinciii EmineTarik aynen teşekkür ederim ama bu zamana kadar geldik paşalarımla şimdiden sonra da sağlıkla gelsinler diyoruz gün sayıyoruz