Mglsr8 Deletedmom_79 bünye ye ve yaşa göre değişir hatta kiloya göre bile değişir benim ağrım cok oldu 10 gün topalladım dikiş yerim kanadı Vs.hiç iyi şeyler hatırlamıyorum ama herkes aynı değil
seizetheday Deletedmom_79 normal doğum da böyle bir şey canım kişiden kişiye değişir bünye ile alakalı bir durum bu bir de tabiki doktor da önemli diye düşünüyorum
ikibaloglanannesi Herkesin vücudu acı eşiği farklıdır. 5 ay önce ilk sezeryan oldum 2.gun ayakta İdim. Aslında korkulacak bir şeyi yok☀️
Deletedmom_79 ikibaloglanannesi MaşaAllah inşaAllah benim de kolay olur ve tüm gebelerin kolay geçer inşaAllah doğumu🌸
Serap-asel Deletedmom_79 bence hiç o postlara gırmeyın bile çünkü inanın ınsanı etkılıyolar çevremde sezaryen olmuş bır çok ınsan var öldüm bttım diyenı duymadım tabıkı herseyın bı zorluğu var ama mesela ben normal düşünmüyorum korkuyorum
Deletedmom_79 Serap-asel hakkımızda hayırlı olan kolay nasılsa öyle olsun inşaAllah çabucak atlatalım🤲🏻
dilay_06 Gulsbaby korkmaya gerek yok eğer özelse bir de ağrı kesicisi hemşireler falan çok iyi ve rahat oluyor sadece henüz gaz çıkaramadım o biraz sorun
Nhlhmz11 Deletedmom_79 hiç korkma , korktuğun başına gelir . Ben dört ay oldu sezeryan olalı , her bünye farklı toplanmam zaman aldı biraz ayağa tam kalkabilmem 5-6 günü bulmuştu . Öyle abartılacak bişe değil . Tabiki normal daha iyi ama olmayınca olmuyor 🙄
Melodimm Pelpel Cesaret edicem canım.Gelicek sefer doktor mutlaka vajinal usg istedi.Bebege ordan iyi bakicakmis.Umarim izin veririm.Yoksa yandım.Sezeryan istemiyorum.Doktor vajinal usg izin vermiyorsun ama doğum yapmak istiyorsanda izin vermelisin çünki gidip gelip acilman varmı diye bakicaklar dedi.Bilemiyorum🤷🏻♀️Allah yardımcınız olsun♥️Sağ salim alalım kucagimiza insAllah 🤲🏻