Emielayes Kızlar 14+5 hamileyim idrar yolu enfeksiyonu oldum bu akşam idrarımı yaparken kan geldi başına gelen var mı bebeğe zarar verir mi 🥺
Handan04 Emielayes geçmiş olsun canım ben de aynı durumu sürekli olarak yaşıyorum doktora gidip toz seklinde bi ilaç var monurol 3g bunu doktordan isteyebilirsin bu diğer ilaclara göre daha hafif ve rahatlaticidir bebeğe de zarar vermez ben de bunu acile gittiğim zaman doktor vermisti
Handan04 Emielayes bu arada enfeksiyon soğuğu çok sever ve artar çorap giy bir havlu yada bez utuleyip karnina ve aşağı tarafa ver rahatlatacaktir bunlar hem benim uyguladığım hemde doktor tavsiyesiyle yaptığım şeyler birde ilişki olduysa oda enfeksiyon arttırmış olabilir bu gebelik surecinde içe boşalma olmamalı bazı bunyeler zayıf olduğu için çabuk enfeksiyon kapar ben 6 yıldır bu enfeksiyonla mücadele ediyorum artık ustalastim resmen
Aslan10 Emielayes ay başıma geldi düşük sandım çok korktum ama vajina dan değil idrarda geliyormuş doktorun ılac veririr acile git bebeğe geçmesin enfeksiyon Nioli yağı ve yıkama jeli kullanıyorum ben antibiyotik kullanmayı bıraktım midemi bulandırıyor diye
Emielayes Çok teşekkür ederim bilgileriniz için söylediklerinizi dinlicm 🙏🏻 yarın doktora gidip tedavi olup ilaç yazdırayım bol bol su içerek geçer diye düşündüm ilaç kullanmak istemedim ama başka çarem kalmadı bu akşam kanı görünce çok korktum