Zumra333777 Kızlar benim bu haftalarda karnım acayip gergin böyle karnıma ne değerse canımı acayip acıtıyor sizde de oluyor mu merak ettim
Zumra333777 Smlaa evet evet aynen sanki karnımdaki 10 kilo oraya artık sığmıyor derimi yarıp çıkmak istiyor gibi 😂😂
Tugce3561 Zzzzzzz93 aynı şekilde bi sağa bi sola atıp duruyorum kendimi hareket etmek bile o kadar zor ki
bendeanneoldum_ Kızlar sizde böyle bebek pıt pıt yapıyo mu kalp atışı gibi bende bazen ara ara yapıyo da neden öyle merak ettim sizde de öyle oluyo mu yadan olan varmı,💜😂😂
hygvsk bendeanneoldum_ Evet bende de oluyor 😄 Muhtemelen herkeste oluyordur sebebini bende merak ettim 😅
tugcezengin23 Benim ellerim ayaklarım aşırı ödemli sizde de öyle mi acaba inmiyorda şişi ne yapmalıyım acaba fikri olan var mı
Nur13svn Benimde 35 haftalığım bebeğim şu bir kaç gündür aşırı alt kısmıma ağrı vuruyor kalkamıyorum yerimden yürüyemeyecek kadar canım acıyor özellikle geceleri.. gündüzleri de gün için de ara ara neden olabilir
Tugce3561 Hastane çantanızı hazırladınız mı herkes ağustosta doğum yapacak yardımcı olalım birbirimize bari çanta konusunda hala hazırlamadım da ben🤦🏻♀️🫠
hygvsk Tugce3561 Ben hazırladım üzerimden büyük bir yük kalktı. Bir an önce hazırlamaya başlamakta fayda var ne olur ne olmaz. Sen de hazırlamaya başla bence canım 😊
Esross10 Tugce3561 temel ihtiyaçlarımızı koydum ben aşırıya kaçmadan ufak tefek eksikler kaldı sadece
hygvsk Tugce3561 Ben penye battaniye koydum. Ayrıyetten müslin battaniye ve kalın battaniye de koydum ama onlar hemşireye verilecek olanın içinde değil.