esinceeee Kızlaaar benim oğluşum gibi kıpır kıpır olan var mı 21. Haftasında yerinde durmuyor sürekli kımıldama hali 🥹🫶😅
Youngmotherr esinceeee 35deyim benimki de öyle doğuma 2 hafta kaldı bakalım çıkınca da böyle canavar olacak mı
Ece0909_ 34+2 benimde oğlum hiç durmuyor maşallah ne sağıma yatabiliyorum ne de soluma karnımda ayaklarını gezdiriyor başını döndürüyor Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
tgcearici Ece0909_ hareketleri canınızı acıtıyor mu 32.haftadayim bugün karnımın alt tarafına mi vuruyir anlamadim hareket ettikçe canım acıyo
Eday19 Benimde koz aynı şekilde sabah akşam sürekli kıpırdıyor hiç uyumuyor gece uyanıyorum hala aynı
_Kubraaa_ 28.haftamdayım, bazen irkiliyorum😀 haftalar ilerledikçe hareketler sertleşti. Erkek bebekler böyle hareketlimi bilemiyorum ama bendede durum aynı☺️
hygvsk Bende 35+5’teyim. Kız bebekler 1 hafta önce gelir diye duymuştum acaba benim kızım ne zaman gelecek çok merak ediyorum🥹
Ece0909_ tgcearici hemde çok acıtıyor kıpırdayamıyorum konuşuyorum onunla yapma annecim diye 😂 vuruyordur sizinkide
Alininannesiiiiiii Benim 18 haftalik benimde üst üste çok tekmeliyor bazen korkuyorum bieey mi oldu içeride diye bu kadar erken böyle tekmelemesi normal mi ?
Alininannesiiiiiii Eday19 bende 16. Haftadan beri hissediyorum son günlerde iyice üst üste tekmelemeye başladı ondan tedirgin oldum burda görüyorum 22 23 de hissetmiyorum diyenler oluyor. Hissetsen bir dert hissetmesen bir 😊 sizin erkek mi