Eliyy Kızlar belim aşırı agrıyo hafif regl sancısıda var kasıklarda sırtımda cok agrıyo sanki kasıklarıma sancı toplandı o derece sızlıyo ama tık yok gibi anlıyamadım dakıkasi yok gelip gidiyo bazen hep duruyo
Sudabe96 Ilık bir duş yap kesinlikle okuduğum kadarıyla rahatla kendini ve doktorunla kesinlikle irtibatta ol hayırlısıyla güzel olur herşey
Eliyy Sudabe96 amin bugun doktordaydım sancı çıkmamıştı nst çarşamba suni sancı alıcam sancım gelmezse bakalım ben istiyorum kendi sancım gelsin bebek baya aşagıda zaten yürürken hissediyorum nerdeyse
merveyenipinar Benimde çarşamba günü 40 haftalık oluyor. Aynı bende yaşıyorum söylediğin şeyleri bekliyorum ama 1 hafta sonra bana da suni sancı vericekler gelmezse . Acaba ne zaman gelir bilmiyorum bugün çok batma oldu bende
Cicrkayyy Bende 40+6 oldum sancılarım nst çıkıyor ama duramayacağım bir ağrım yok açılmayı bekliyoruz oda olmuyor yarın kontrolum var suni sancı verilir heralde
merveyenipinar Eliyy benim rahatsızlığım var mecburi , çapa da profesörler ekstra ücret alıypr doğum için ama cüzi bi miktar görüşüm isterseniz bi