Zeze34 Kızlar gülmeyin ciddi ciddi soruyorum ben özelde doğum istiyorum ama dr mesai saatleri içinde oluyor malum.. çam sakuraya sancım başladığında gitsem ilk defa gitmiş olucam drları iyi midir acaba? Odaları tek kişilik mi dr seçme hakkım oluyor mu acil doğum anında gittğimde bilen yazsın lütfen
Aslan10 Zeze34 sancı odası tek kişilik direk oraya alınıyorsun yanına bi refakatçi girebiliyor kadın olması şartıyla doğum o odada gerçekleşiyor yatak normal doğum uygun şekle geliyor şarkı eşliğinde bi doğum siiz bekliyor çok güzelmiş ben baya araştırdım begeniliyor. Doktorları çok iyi ama sancı anında direk giderseniz bakacağını düşünüyorum devlet sonuçta sizi geri gönderecek değil. Doğumdan sonra tek kişilik oda da varmış iki kişilikte ama iki kişilik olanda çok iyiymiş baya büyükmüş odaları giden herkes menunun gördüğüm kadarıyla. Doğum yaparsanız bize de bilgi verirseniz sevinirim ben orada takipliyim
Nurlyy Zeze34 sakın gitme, eltim orda doğum yaptı, bin pişmanız oraya gittiğimize, hastaya insan gibi davranmıyorlar azarlıyorlar sürekli ve doğum yaptıktwn sonra bile babasının görmesine hatta refakatçi değişimine izin bile vermiyorlar
GokceMom_ Zeze34 ben çam sakura da dogum yaptım memnun kaldım doktorları ıyı doktor asistan ebe hepside cok iyi ılgılendı sancı cekerken bı kac kez gelıp sonra gelmediler sadece dogumdan sonra odaya alındım ıkı kısılık odaydı kaldıgım tek kısılıkte var artık hangısıne denk gelırsen doktor secme hakkınız varmı onu blmıyrum ben doktor secmedım cunku dogumdan sonra eş sadece 2 defa gelıyo zıyaret saatlerinde gormek için onun Dısında almıyolar kimseyi odaları buyuk ve temız doktorlar sureklı kontrole gelıp ılgılendıler dogumdan sonra
Zeze34 Aslan10 ben oraya gideceğim demedim gidenler memnunsa belkii bir ihtimal.. Aslan10 siz doğurursanız orada yazın lütfen hiç gitmedim medipol den takipliyim ben soruyorum sadece
Zeze34 Nurlyy yaa aboo kendi takipli oldugum hastane medipol zaten de soruyorum sadece ihtimal dahilinde
Muhkub60 Bi kç kez muayne olman lâzımmış cbm orda yapmak istiyorsan muayne ol kaydın olsun bnde orda düşünüyorum bnmki sezeryan. 27 haftalk hamileyim 2 kere aciline muayne oldum bide geçen hafta poliklinğe gittim orda sezeryan da normal de olan tanıdıklarım var hepsi memnun sadece doğum sonrası servis ten memnun değiller. Normal de odaları tek sezeryan da çift kişilik miş şansa bazen tek kalablirmişsn. Doktor larda sanırım asistanlar giriyor. Geçen muayne ye gittiğimde de doktorun kendisi değildi sanırım gitmeden önce fotoğraflarına bakıp araştırdığımda gidince o kişi ye Benzetemedim açıkçası. Ama güzel ilgilendi usg kağıdı vermedi asistan rapora yazarken ona anlatınca duydum bebek bilgilerini. Ama bütün şikayetimi dinleyip ilgilendi memnun kaldım
Rzlgln534 Ben de hamileliğimin uzun zamansan beri oraya gidiyorum . Orada doğum yapacağım . Evet kontrollerde aynı doktora denk gelmek çok zor ben hiç aynı doktora denk gelmedim. Ama gittiğim bütün doktorlar çok iyi ilgilendiler. Asistanlar var ama yanlarında doktorlar da var. Eğer asistan muayene etse bile doktor mutlaka yanında oluyor. Ben memnun kaldım açıkçası evet olumsuz yorumlar var ama herkesin beklentisi çok farklı herkesi de memnun edemezsin. Ve sonuçta özel hastane fe değil istediğin doktoru seçesin. Ama özel hastane konforunda. Olumlu yorumlar da var olumsuz yorumlar da var. Benim beklentimi karşılıuor açıkçası. Sonuçta bir acıbadem hast filan değil.
Zeze34 Rzlgln534 medipolden takipliyim ben olumlu da çok olumsuz da bende kararsızım ücret vermiyor neticede insanlar devlet hastanesine
nur_bebek34 Normal doğumda insan öldürür bu hastane. Normal doğumum ilerlemeyince zar zor 10 saatin sonunda sezeryane aldılar. Sezeryandaki doktorları daha çok sevdim. Benim normal doğumum zor geçti ölüyorum sandım. Hastane de yardımcı olmadı. Ebeye sırtımı sıvazlarmısın dedi o kadarını yapamam dedi hiç unutmam ve benim yaşlarımda genç bir ebeydi max 23 yaşındaydı. O kadar normal doğuma şartlamıştım ki kendimi olmayınca olmuyor iyiki sezeryana aldılar yoksa ölecektim. Sancılı halimle mega Medipolu aradım beni gelin alin diye o derece zor geçti benim doğumum ama inşallah sizin öyle olmaz.
Aslan10 Zeze34 yok henüz çok yeni ama baya araştırdım gittim gördüm içini düzenini sevdim tabi her hastanın acı eşiği farklıdır normal için her zaman devlet öncelik verir bazıları bu sanciya dayanamaz hastanenin suçu değil özelde hemen sezeryana alma derdinde ben medipolde kaç akrabam doğum yaptı saymadım hepsi sezeryan bende özel hastane hemsiresiydim tavsiye etmiyorum devlet kadar titiz dikkatli değiller sorumluk almıyorlar paralarına bakıyorlar. Tavsiyem bi kere gidip doktorlarını görün içini çalışanları bana hep sevecen güler yüzlü denk geldi şans meselesi karşınızda nasıl biri olacağı da biraz size kalmış siz höt höt olursanız beş karış suratla bağırarak konuşsanız onalrda öyle olur insanlara da yazık günde binlerce insanla uğraşıyor sabrı kalmıyor ki
Zeze34 Aslan10 ben kendimde sağlıkçıyım bezmialemde çalışıyordum bu arada izindeyim söyledikleriniz doğru da ne bileym devlet hast hakkında hep kötü yorum okuyoruz ynede size sormak fikir almak istedim
Zeze34 Rzlgln534 e bende oranın personeli olarak orda yapmayacağıma göre yani Allah nasip etmesin. Memnumum harika demedim ki