Anonim3447 halimetuncc ben internette indirim fırsatları takip ediyorum Molfix alıyorum çevremde kullanan kim varsa çok memnun
M-Y2020 halimetuncc ben Molfix baby Turco ve sleppey kullandım en memnun olduğum Molfix sonra baby Turcoydu şuan çevremde herkes pure baby kullanıyor
Aslan10 halimetuncc bezde baby tuco aldım 1 alana 1 bedava vardı 1 numara 160 tanesi 200 tlye geldi ıslak mendil pure wipes kullanıyorum. Baby tuco bi daha indirime girince 2 numara alicam 2 paket de canım
Mincik halimetuncc hepsini denedim bir de bimin reklamında gösterdiği jenny&willy markasını deneyelim dedim baya memnunuz sıfır pişik sıfır taşma hatta bez çişliyken elinizi sürdüğünüzde ıslaklık bile gelmiyor elinize. Ön yargılı olmayıp denemenizi tavsiye ederim
Basakhilal Feslo mesela indirimli fiyatı nedir? Normal fiyatlarını bilmeyince indirimli mi değil mi uygun mu anlayamıyorum:)
Meltems53 1 ay sleepy natural kullandık başlarda iyiydi ama sonra çok fazla sızdırma yapmaya başladı. Şuan molfix kullanıyorum çok memnunum.
sselinn Mincik migros un minies markası da sızdırmıyor ve pişik yapmadı. Ama sleepy natural, Molfix, minies kıyaslarsak (hepsini kullandım) sleepy en yumuşak sonra Molfix en son minies derim.
123Hamis123 Prima premium em iyisi diyorlar ben ondan almaya başladım canım o biraz fazla pahalı yok dersen molfix duyuyorum iyi olarak birde