_brcu88_ Hanimeller ay bana da çok zayifsin çocuk senin nerende diyorlar …..hiç kilo almamissin diyorlar halbuki aldım yani goruyorum kendimi aynada …kaç aylık diyolar 7 diyorum bu bebek nerde büyüyor ozaman diyorlar saçma sapan insanların saçma sapan yorumları ….! Çokta kaale almıyorum ben duymazlıktan geliyorum valla çünkü mutlaka yorum yapacak bişey buluyorlar kilolu insana kilolu zayıf insana zayifsin bebek nasıl gelisicek senin karnında diyorlar …bir sürü çok bildigini sanan ama hiç birşey bilmeyen insan sürüsü🙄
_brcu88_ Hanimeller hiç takma canım sen gereksiz insan çok var boş boş konuşan geveze ….! Bebeğinin gelişimi falan iyiyse sende iyiysen hiç takma onları doğumdan sonra zaten minnoslarin arkasında koşuşturmaktan kilo falan kalmaz 😀umursama duyma muhattap bile olma
Hanimeller Anneadayi0404 aynen sanki ben diyorum kilo alayım bayılıyorum sanki onlar demese kilo aldığımı anlamıcam sanki
Bsrslr Hanimeller hiç bir akrabaya ese dosta söylemedim kimse bilmiyor hamile olduğumu onların agizlariyla ugrasacam bir de eksik kalsınlar valla
Kukulikukuli12 Hanimeller susmuyorlar susmazlar. Hayatımızın her döneminde bir olumsuzluk konusurlar 🙄😏
Sagliklagelkucugum Hanimeller ay benim karnım yumurta gibi bi de ne giysem yapışıyo. Bi komşu var işe gidip gelirken selamlaşırız 30.haftadan beri seninkinin bi şeyi kalmamış 2-3 haftaya gelir demeye başladı allah korusun niye erken gelsin diyorum yok ama belli falan diyo o kadar özgüvenli konuşuyor ki diken üstünde 6 hafta geçirdim. Şimdi 36+3oldum 1 haftaya gelir demeye başladı 🤦🏽♀️
Hanimeller Sagliklagelkucugum ya saçmalık Yanı sen 30 haftalık bebeğe doğar eli kulağında nasıl dersin inanamıyorum o çocuk daha büyümesi lazım karın büyük olabilir küçük olabilir bu çocuğun sağlıklı yada sağlıksız olduğunu göstermiyor bunları duydukça daha da deli oluyorum
Anneadayi0404 Anneadayi0404 bizde farkındayız ama işte aldığımız hem kilo hem ödem hem bebek hem bebeğin eşi amniyon sıvısı plesenta hepsi içimizde ne yapalım yani 🙄
mombarbie_ Hanimeller önemli olan her ikinizinde sağlığı onun dışında kiloymus vs bunlara kafanızı takmayın hepsi gelip geçici önemli olan bebisinizi sağlıkla kucağınıza almanız
Neslibt72 Hanimeller gerçekten boş bol konuşan o kadar insan var ki.. karnın küçük olsa bu sefer ona da konuşurlardı yani by konuşan tayfa her zaman konuşur ve enerjimizi alır gider. Benim kayınvalidemde taktı bebek zor sığıyor heralde yer arıyor kendine yerleşememiştir yav ne alaka nerden aklına geliyor bir kusur bulması gerekiyo ya bir yerden çarpacak ya lafları kendine bi açık buldu ordan herrre konuşmasında vuruyor he deyip geçiyorum doğrudur diyorum kapatıyorum konuyu
Hanimeller Neslibt72 zor sığıyo ne alaka karnım küçükçe bebeğin durumu iyi değil mi sanki ne güzel işte karnın küçük harika demeleri lazım
Dila23 Hanimeller valla ben 61 kg ile hamile kaldim şuan 25 hafta oldu 67 ye yukseldi kg. Bana da çok şişmişsin diyen oldu, ben de cevabı yapıştırıyorum artık, senin kadar değil dedim. 😄 Millet patavatsız sa ben de öyle olacam.
adatuna Hanimeller ben onları kötü algılamamaya çalışıyorum. Fazla kilo aldım mesela dikkat et son 3 ay daha da alacaksın diyorlar ben dediklerini dinlemeye çalışıyorum. Belki böyle yaparsanız faydasını görürsünüz
Hanimeller adatuna hayır şöyle bişe var sürekli yesem herşryi Canım istese kilo almamı takmam yedim aldım derim ama normal hamilelikten önce yediğimden daha az yiyebiliyorm midem küçülmüş sanki ama ona rağmen kilo alınca bide insanlar konuşunca üzülüyorsun
Neslibt72 Hanimeller manyak işte şişip çok kilolu olmamı mı istiyor yani bilmiyorum sonuçta herkesin kendi bünyesi kilolu olsam ki bana göre zaten zayıf değilim gene bir şeylerden laf sokardı. Bende kusur bulup bebek iyi değil galibaya getiriyor.