Mrsceyms Yorgunum a dostlar. Ağırlik bir yandan agrilar terlemeler bir yandan. Geceleri uyuyamamalar. Donerken zorlanmalar. Avazim ciktigi kadar bagirasim var. 😔dogum sonrasini da düşünüyorum cok. İkinci hamileligim bir kizim var suan 7 yasinda. Zorlanir miyim ne olur. Hayat ustume ustume geliyor
Anonim3447 Mrsceyms 37+6 olduk sıcak nem tuvalet nöbetleri ağırlık ve dahası sizi çok iyi anlıyorum dua ediyorum hergün selametle dogurayim bugün diye
dilay_06 Mrsceyms çok az kalmış korkma yapabilirsin uyumadan önce ılık duş al eşin biraz masaj yapsın
Mrsceyms Anonim3447 Yalniz olmadigimi bilmek o kadar guzel ki🙏🏻😔 allah yardimcimiz olsun da atlatalim bu gunleri. Kadin olmak cok zor ya
Mrsceyms dilay_06 Elim kolum kalkmiyor da artik. Esimi de bunaltmak istemiyorum zaten anlayamaz beni. Hayata kadin olarak gelmesi lazimdi 😒
Pnar_nar27 Aynı durumda olan ben 32+5 şuan kasılmalar, ağrılar, sıcak bir yandan durmadan wc ye gitmek, uyuyamamak😔😔
Ireeeeem Gizemengin35 20li haftalardayım Şuan bile işkence. Her sabahın körümde kalkmak iş yerine tahammül etmeye çalışmak akşam eve gelmek çok rahatsız ediyor beni
Mrsceyms Ireeeeem dayanin izne ayrilirsiniz 32 de. Dayanamiyorum dersen de anlarim ama sicaklar cok yoruyor insani cok.
Gizemengin35 Bnd 30 haftamdayim artık zorlaniyorum hersey sıkıcı gelmeye başladı doğum stresi bi yandan ev işi iş yeri bi yandan bunaltıcı resmen
Lina-47 Mrsceyms Allah hepimzin yardmcisi olsun Insllah 🤲🏻 rabbim bize kismet etmis degerini bilelimm zor ama yinede cok skur 🤲🏻