Edacetn Esraaaaacun çooook normal ben mutfak bezi bile sıkamıyorum bazen magnezyum kullanmama rağmen ödemden hep yakında ayakların da şişer çok ayakta kalma
Fatmayagiz @Esraaaaacun teşekkür ederim evet hamilelikte gayet olağan bir durum çok yormamaya çalış ellerini 💙😇
Sevval0308 Esraaaaacun evet aşırı aşırı kötü bir duygu hele ki yataktaysan uykudan yeni uyanacaksan felan mahvoluyor insan
Renaaa Esraaaaacun Ay bende çok oluyor hala oluyor sağ elim daha çok. Sabahları daha çok oluyor akşama kadar baya azalıyor bazen birşey tutamıyor şişe kapağı açamıyordum. Okuduğum bir makalede kan basıncından ötürü sinirlerin yoğun olduğu yerlerde sıkışma meydana geldiği ve bu yüzden olduğu yazıyordu.
Selbus Esraaaaacun baş ağrısı gebelik zehirlenmesinin işareti olabiliyor. Acil tansiyonunuzu ölçtürün. El şişmesi de belki bununla ilgilidir. Ve doktorunuzla görüşün baş ağrısı önemli.
Esraaaaacun Selbus benim bugün oldu o da Arada bir oldu öyle saniyelik birsey vücuduma baktığımda da öyle bir şişmem yok elimde de yok yani
Aylinsevim Esraaaaacun ne demek kuzum evet son aylar daha zor oluyor kuzum daha yalancı sancıların olucak haftasi geçtikçe yeni şeyler öğreniyor insan
Gam Bende 32. haftadayım aynı şekilde sabah ellerim uyuşuk uyanıyorum yüzüklerimi çıkarmayı unutmuşum geçen gün bir uyandım yüzük olan parmağım morarmış şişmiş yüzükleri kesmek zorunda kaldık 🤦🏼♀️
Havvaca Esraaaaacun uyuşma normal ama baş ağrısı sıkıntı. Tansiyon olabilir dikkat et biraz tuzu kes 💞
Ruhsuz Merhaba anneler ben de 2 saat önce 32.haftama girdim,bende bu aralar başladı biraz ,magnezyum kullanıyorum ben de hafif oluyor şişkinlik başladı sizde de var mı ,sağlıcakla gelsinler İnsAllah🤲🥰