Yektek22 Kizlar lekelenmem 20 tam sökülmem 24 Mayıs. Bugün doktora gittik kesenin büyümesi çok güzel ama bebek gözükmedi doktor hiç olumsuz konuşmadı haftaya görürüz bebeği artık dedi. Yakın tarih olanlar yazabilir mi kese de bebek gördünüz mü acaba normal mi sizce
Annee026 Yektek22 devlete gidiyorum ben doktor keseyi gördü bebeği göremedi net olarak cihazım çok iyi değil ondan olabilir radyolojiye göndereyim ordaki cihazla baksınlar dedi orda baktılar gördük bebeği kalp atışını çok şükür sizin de gözükmemesi normal bence birdahaki kontrol de net gözükür
Yektek22 Annee026 Annee026 özele gidiyorum ben doktor hiç olumsuz konuşmadı ama nette çok erken görenler olmus korku saldı içimi. Kalp atışı duyuldu mu sizle aynı gün satimiz bir de kese boyutunuz kaç acaba şuan
Kubishcan Benim 28 Mayıs / 5+2 de vajinal ultrasonda kese görüldü bebek gorulmedi. Iki hafta sonra tekrar gideceğiz şuan 6+1deyiz. Normal bence d’ha çok küçükler 🤲
Annee026 Yektek22 kese boyutunu bilmiyorum kalp atışını radyolojideki doktor gördü 1 2 saniye de olsa dinletti bende çok korkmuştum rahatladım sonra gayet normal bence birdahaki gittiğinizde daha net gözükür 😍
Dmt0 Benim de 26 Mayıs. Bebeği dün gördüm, cihazla alakalı olabilir çok küçükler daha. Kalp atışı yoktu. Kese 16mm yanlış hatırlamıyorsam
Yektek22 Dmt0 benim 25 mm kese bugün kese boyutuna rağmen bebek gozukmemesi sıkıntı mı acaba doktor hiç kötü bir şey demedi
Dmt0 Doktor kötü bir şey demediyse bence bir problem yoktur. Herkesin durumu farklı oluyor, içinizi ferah tutun, bir daha ki kontrol de görülecektir bence.