Merveakdag1 Arkadaşlar 7+4 hamileyim progestan kullanıyorum fakat cok az da olsa hergün lekelenmem oluyo herhangi bir ağrım yok yarında doktora gidicem düşük tehlikesi mi var acaba bu durumu yaşayan var mı çok korkuyorummm??
mcansum Merveakdag1 agrılı değilse cok onemsemiyorlar aslında ılk uc ay olagan durum ama agrı ve kanama aynı anda ıse o tehlikeli
Elmassfl Merveakdag1 bu arada lekelenme devam ediyorsa kalkma sürekli uzan ayaklarının altına yastık koy
Elmassfl Doktorun söyler canım düşük tehlikem olup olmadığını. Lekelenmeye bebek yerleşmesi diyorlar doktorun mu verdi progestanı
Orkide45 Merhaba bende 7+4Üm progestan kullanıyorum fakat benim lekelenmem olmadı yine de önlem amaçlı verildi içini ferah tut kalp atisi için gittinmi
Merveakdag1 Orkide45 gittim kalp atişi normaldi şükür cok yormuyorum kendimi ama hreketliyim ayniymişiz ne bulanti ne kusma hiçbir şey yok maşallah ama yinedg insan korkuyo işte 😇
Merveakdag1 Cok saolun arkadaşlar kanama yok Allahtan ama başından beri cok az da olsa lekelenme var kaç haftada yerleşiyo ki bebek onu da anlamadim😀😀