Hgemr Iyi akşamlar🤗 Çift taraflı direnç sebebiyle evde tansiyon takibi yapıyorum.Omron M2 tansiyon aleti ile yapıyorum ölçümlerimi.Yemek sonrası kendimi iyi hissetmediğim için ölçüm yaptım 13\8 çıktı,bir yarım saat sonraki ölçümde 10/7 çıktı. Kısa sürede bu değişim normal mi,acaba tansiyon aletinde mi sıkıntı yoksa bende mi sıkıntı çözemedim ?🙄 omron kullananlariniz var mı,ölçümüne ne kadar güvenmeliyim?
Ysn Hgemr kalibrasyona gönder ama öncesinde manüel ile karşılaştırma yapın ayrıca yemek yer yemez tansiyon ölçülmez uzanırken hemen kalkıp tansiyon ölçülmez 5 dakika oturmuş vaziyette sağ koldan ölçüm yapmanız lazım
mel33 Hgemr Canım omrom m7 sanırım bizdeki de.en iyisi bu marka diye aldık canım.bence yemek yer yemez ölçünce yüksek çıkmıştır
Hgemr Ysn Yemekten hemen sonra ölçmedim bi yarım saat sonra ölçüm yaptım o da ateş bastı,nefes alıp verirken zorlandım oturuken ölçüm yapıyorum söylediğiniz şekilde
Hgemr gamzedenizz dijitallerde birkaç birim oynama olabilir demişti sağlıkçı bir arkadaşım tabi ben bunu öğrenmeden önce almış bulundum yine de en çok tavsiye edilen omron
Elifasell Ben de alıcaktım omron en ıyısı dedıler fakat m1 m2 m3 seceneklerı var ınternetten baltım m 1 2 3 hafıza kuvvetı diye gecıyordu bu terımlerın gercekten ne oldugunu bılen var mı aranız da
Hgemr Elifasell netten araştırdım omron tavisye edildiği için bir de sağlık ocağında omronla ölçüm yapıyorlardı ona istinaden omron aldım
Zelihasifa Benimde çentik çıktı 1.gebeliğimde de çıkmıştı drum yemek yedıkten 1 saat sonra dinlenmiş halde ölç doğru ölçüm budur dedi
Hgemr Zelihasifa öyle yapayım ben de hemen ölçmedim bi yarım saat sonra ölçüm kendimi iyi hissetmediğim için bundan sınra 1 saat beklerim 💆🏼♀️
Gnt38 Dijitaller dogru göstermeyebilir ve yemekten sonra ölçülmesininde etkisi olmustur hareket falan ettiysen cok fazla oda etkiler 5 10 dakika dinlenmen gerek ölçmeden önce
Hgemr Elifasell modelleri onlar ben m3 alacaktım aslında eşime attım linki yanlışlıkla m2 almış eve gelince fark ettik😂 m2 ile m3 tavisye ediliyordu nette