Hmyr_ygt damlanur aaa inanmıyorum bilseydim oraya giderdim madicanada 370 tl gibi bir fiyata yaptırdım muane ücreti hariç 😞
Kamamir Sevval1602 ben Antalya dayım, sordum doktora fiyat ama daha demedi bende 10+3, yarın söyler ne zaman gelecem diye
damlanur Hmyr_ygt maddi durumunuz iyisen yaptıra bılırsınız devlettede yapabılır . Nerde yasıyorsun ?
Kamamir damlanur Antalya da, ben özel de başladım orda devam etmek istiyorum, ilk gittimde 100 tl muaneye verdim ve 150 kan tst hepsi beraber olanı
Hmyr_ygt damlanur Konya Ereğli de iyi çok şükür ama bazen çok gereksiz yere para aldıklarını düşünüyorum sanki sırf para almak için bişeyler istiyorlar siz farabiden memnun musunuz ? Hangi doktora gidiyorsunuz ?
damlanur Hmyr_ygt Aynur bacak hanıma gitmştim cok ilgılıydı ya 25 dakıka falan ınceledı ben memnundum yanıı Selçuklu dayım bnde
Karayel Hmyr_ygt ben de farabiye gidiyorum bugün 2 li tarama testine 60 tl verdim muayene ücreti 100 tl mehmet Bardakçı doktorum ben çok memnunum
Hmyr_ygt damlanur Doğum da yüksek fiyat verirlerse değiştirmeyi düşünüyorum farabi medicana ya göre daha uygun demişlerdi