Polo Kızlar ya aklıma geldide, az önce kek yaptım. Hamile olduğumu unutup üç beş parmak kek hamuru yedim. Sizce bişe olmuşmudur ?
Caglasmsk Polo cig yumurta oldugu icin yasak canım. Toxoplozma dan dolayi. Yani bisey olup olmadagini bilemeyiz test yapip ogrenirsin. Ama insallah geçmez.
Seyda-12 Polo ben kaç kere yaptım o hatayı ama bayılıyorum o an gözüm dönüyor yedikten sonraaa hamile olduğum aklıma geliyor 😞😞😞
Kevser26 Polo bende çocukken bayıla bayıla yerdim bikac kez kek yapınca dayanamayıp bi parmak tadına baktım bisey olmaz inşallah 😁
Sibelinbebisi Polo hic bisey olmaz. Taksoplazma cok ender rastanir bir olay. Abartmaya gerek yok takma kafana
Gizce Caglasmsk toxoplazma değil salmonella dan dolayı yasak çiğ yumurta 😉 Polo çok takma kafana yine de doktora gittiğinde söyle
Yesimustafa Ben sürekli kek yapıyorum ve çay kaşığı ile yemisimdir 7 aylık hamileyim herhangi birşeyle karsilasmadim
Ysn Sibelinbebisi az mi görülüyor canım bende sürekli bu toksoplazma şeyi yüzünden stres oluyorum ıspanağı bile kaç kere yıkarım tam 1 saat pisiriyorum ama hâlâ içimde şüphe oluyor
Caglasmsk Gizce bilmiyorum canm belkide dogrudur. Ama burdaki doktorlar (yurtdisindaym) toxoplozmadan dolayi yasakliyor.
Sibelinbebisi Ysn çok nadir görülüyor ama her ihtimale karşı önlem olsun diye insanlar uyarılıyor. Biliyorsunuz birşeyin önü açılınca çok suistimal edebiliyoruz :)