SNurays seizetheday teşekkür ederiz ben şey sorcam sizlere kahverengi akıntısınız oluyor mu benim bazen oluyor
seizetheday SNurays hayır kahverengi akıntı değil de ilk gebeliğimde yerleşme kanaması olmuştu bunu doktorunuza danışın bence
KadersizMelek MinikMucizemm23 kız bende Yozgat’lıyım nerde ikamet ediyorsun, bu arada 9+6 kusmaktan ölmek üzereyim birde 1,5yaşında kızım var 3.gebelik korunurken oldu 😰😰😰 ben çok kötü durumdayım geçsin artık ne olur dua edin bende kusmak istemiyorum 😰😰
zengooo Kizlar dogum ocakta olacak dimi simdi bide kasik agriniz varmi onu soracaktim benim kasik bel agriladim oluyo
Prensannesi333 zengooo göğüs ve bel ağrısı var bende .. doktorum 5 Şubat dedi doğum tarihi için ama bilemiyorum 🥹
SNurays seizetheday danıştım ben normal dedi bebek büyüyor yerleşiyorsa olur arada kan gibi kırmızı renk oluyorsa düşük dedi o renk olmadığı sürece sorun yok dedi bana
MinikMucizemm23 KadersizMelek merkez canım benimde sık olmasa da kokulardan ve yiyeceklerden midem bulanıyor eskisi gibi her şeyi yiyemiyorum ve bu durum çok zor
KadersizMelek MinikMucizemm23 bende ilçedeyim 40km uzaklıkta merkeze, ölüyorum yeminle kusmaktan 10 kilo verdim kesin 😰