nurcakar03 Kızlar resim paylaşamıyorum asla görsel ekle dediğim zaman  bu çıkıyor banada öğretsin biri
ozley nurcakar03 Ana sayfadayken sol üstteki üç çizgiye tıklayın. Orada resim yükle yazıyor ona tıklayın ve açılan siteye resmi yükleyin sonra linki kopyalayıp yapıştırın. Bu kadar 🫶
Tubatgn nurcakar03 Mutluresim.com a fotoğrafınızı yükleyerek direkt linkler altındaki linkin sonunda yazan kopyala kısmına tıklayarak fotoğraf yükleyebilirsiniz ☺️
Pamuk nurcakar03 Forum ana sayfada soldaki üç çizgiden resim yükle kutucuğundan yükleyebilirsiniz. Veya Https://mutluresim.com buradan fotoğrafınızı yükleyerek Direk linkler altındaki linkin sonunda yazan Kopyala kısmına tıklayarak fotoğraf yükleyebilirsiniz. Linke tıklayınca açılmayan fotoğraflarda, bu linki kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırabilirsiniz. http://mutluresim.com/ 💝
ozley dudaktan_kalbe25 yorum yaparken alttaki resim işaretine tıklama direk linki yapıştır. Tamamen dediğim gibi yaparsan olur 😂
ozley nurcakar03 forumda tüm tartışmaların olduğu yerde üç çizgi var sol üstte orada resim yükle var.
ozley nurcakar03 yükledim resimli. En son alttaki linki kopyalıyorsunuz. Burada yorum yerine direk yapıştırıyorsunuz.
Nzlozdmr ozley ayyy gerçekten mi Allah’ın dediği olur sağlıklı eli ayağı düzgün olsun insan yinede merak ediyor 😍😅🥹 peki kaçıncı haftada anlarsın ablam 😍😘😘
Nzlozdmr ozley bide abla halk ağzında mesela bir bebeği çok beğendin fotoğrafda yada herhangi biri insani bebeişin ona benzer derle sence doğrumu
Tubatgn Nzlozdmr Genel olarak oğlan anne tarafına, kız baba. Mesela oğlum bana, ben babama çok benziyorum☺️