Zuleyhasc Kızlar bebeğim uyudu uyanmiyir emmesi ,iç,in uyandiriyorum memeyi tutmadan yine uykuya dalıyor bunu nasil cozebilirim
Kediannesi1 Zuleyhasc çoraplarını çıkarın ayaklarına dokunun yavaş yavaş yanaklarına dokunun kulağına dokunun ama yavaş sakin olun bir doktora götürseniz de iyi olabilir sarılık olabilir
ygmrcglyncn Zuleyhasc bizimki de öyleydi topuğunu sıkıp uyandırıyorduk sürekli 10 gün sonra normale dönmüştü
runkli0606 Zuleyhasc çok normal kaç haftalık doğdu 40 dan önce doğduysa bazı bebekler 40 haftası dolana kadar çok fazla ve derin uyuyor atıyorum 38 haftalık doğdu 2 hafta ağır uykuyla geçiriyorlar %60 ı böyle
Zuleyhasc Kediannesi1 hepsini yaptım aslinda ama yeterince yapmamis olabilirim uyanmadi Antalya’da.sicaktan mı bu kadar mayisiyor acaba
Zeynep_Sedat Zuleyhasc sen sürekli uyandır emzir canım o hem yeni doğduğu hemde sarılık olma ihtimalinden dolayı uyur
Nerfemm Zuleyhasc sen yılmadan uyandır. İyice emmeden uyumasına izin verme. Bazı bebekler zor uyaniyor. Yegenimde gecen dogum yaptı bebek uyanmiyormuş 2 saatte bir emmesi gerekiyormus ve 1saat sadece uyandirmakla ugrasiyorlarmıs. Emmesi lazım. Uyanması zor olunca az emiyorlar sarılık kacinilmazlasiyor. Korkma sakin ol ve emdirmeden sadece ayiltmaya çalış iyice ayildimi emdir. Az emip uykuya gecerken bir iki burnunu hafif sık ve parmaginlada cenesine destek ver hemen yorulmasın. Ben 17 sene önce oyle yapıyordum canim ilk cocukta
bgmdmncnr Zuleyhasc Benim bebeğimde 3. Gün hiç uyanmamıştı uyandırmaya çalışıyordum uyanmıyordu hemşireye sordum şekeri düşmüş olabilir mama ver demişti sonra sorun olmadı
Zuleyhasc bgmdmncnr şekerine baktık normal çıktı. Bilmiyorum sıcaktan dolayı mu uyudua uyuyor. Bugün 3. Günü ilk defa bu kadar uzun uyudu
Atss0000 Zuleyhasc topugunu sık canim yavssca ellerini avuc iclerini de sıkabilirsin uzulme kiyamiyorum deme sarilik olabilir
yanlisanlamaama Zuleyhasc sarılık olabilir biluribin baktırın benim bebeğim de öyleydi sarılık çıktı bu süreçte uyandırmak isterseniz bütün kıyafetlerini çıkarın çıplak olduklarında uyanıyorlar gaz çıkarır gibi ayağınıza yüz üstü yatırabilirsiniz uyanır büyük ihtimalle bide sütünüzü sağıp biberonla vermeyi de denebilirsiniz biberon seviyorlar ne yaparsanız yapın besleyin ben 2 saat uyandırmaya çalıştığımı biliyorum
Nerfemm Zuleyhasc biraz sabret canım 1 2 hafta sonra düzene girecek adapte olacak hayata minnos. Sağlıkla buyurt inşallah
EmineSerdar Zuleyhasc benim bebeğimde 20 günlük oldu bn altını değiştirerek uyandırıyorum emzirirkende çenesinin altını tutuyorum destek veriyorum durunca o parmağımı oynatiyorum