Aydan09 İyi aksamlar kizlar bilginize ihtiyacm var liste tutuyorum) Yeni dogum yapan ya bilgisi olan yardim ede bilirmi eksik olani yazicam Doguma giderken cocuk icin neler goturmeliyim hemsireye neler vermeliyim Ve ben kendime neler goturmeliyim ihtiyac olarak
Nazli_cvk55 Aydan09 yaz kızım 😀😀😀 1- bebek için hastane çıkışı alıyorsun ekstra olarak kalın 1 battaniye +bez 2- bebek için 2 tane yedek kıyafet ne olur ne olmaz diye 3- bebek bezi 4-kendin için öncelikle 2 çift pijama 5-lohusa pedi önemli 6-terlik 7-göğüs ucu merhem ve koruyucu kapak Ve istersen biberon ,istersen sağma makinesi, Öncelik listen böyle olsun 37. Haftadan Sevgilerle 😊
Amineazra Aydan09 bebek için hemşireye verilecekler alt üst takım, çıtçıtlı zıbın, şapka, eldiven, bebek bezi ve battaniye koyuluyor çevremle istişare ettim çoğu kişi böyle tercih etmiş bazısı tulum koymuş
Gkee Anne icin; 2 tane alt üst pijama 1 tane elbise pijama 2 tane emzirme südyeni 1 tane emzirme atleti 3 adet kilot Kullan at kilot Göğüs pedi Göğüs ucu kremi Çorap Yelek Havlu Terlik Bebek için; Ebeye verilecek 10 lu takım bir tane bez 4 tane zıbın 2 tane 5 li takım 1 tane tulum 3 tane çorap Eldiven şapka Müslin battaniye bir tane nohut battaniye 15 tane bez Pişik kremi Islak mendil Ben biberon emzik vs. Gerek duymadim almadim yanima sen alabilirsin