Rzgrn_Annesi133 Nevammm canm bana kız dedi ama doktor erkeğe bnzetti hemde ben yanılmam dedi inşallah yanılır kız olur😏
Bcrnbtll Nevammm bana ilk başta 13 haftayken erkek demişti göstermiyordu doktorum kız gibi diyordu o zamanlar ama emin değildi melek hanıma sonra video çekip attım kız dedi kızımız olacak nasipse
Rzgrn_Annesi133 Bcrnbtll banada 15 haftada erkek dedi meleğe tahmin yaptırıdm ilk ultrasonla kız dedi inş doktorumda kıza döner
Bcrnbtll Rzgrn_Annesi133 rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip inşallah herkesin de gönlüne göre versin 🙏🏻 beni gören hep erkek gibi diyor ama doktorum da melek hanımda sonradan kız dediler sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Bcrnbtll mybaby4 bebeğin pozisyonu uygun halde iken dediyse değişmez bana da erkek gibi demişti ilk başta tam göstermiyordu sonra ayrıntılı ultrasonda kesin kız dedi doktorum
neanladinyurdagul Erkek dedi melek le bitane daha var cinsiyet belirleme kesin diye ikiside erkek dedi kız bebeğim . Atıyolar tutarsa para tuzağı
mybaby4 Bcrnbtll erkek gibi demedi kuzum sadece kordon daha yukarida olur gördüğüm şey kordon değildir yüzde 80 erkek dedi bakalım