Hnd3535 Folik asiti bırakalım dedi ama hangi ilaçları kullanacağım onu söylemedi. Bende omega içeren ilaç aldım regenesis max Siz neler kullanıyorsunuz??
Feyza_d Hnd3535 13. Haftamdayim elenatal 1 kullandım şuan elenatal 2 ye geçtim birde coraspirin kullanıyorum
KaraVeAnnesi55 Bana vitamin yazdı ama şuan adını hatırlamıyorum bence doktora danışmadan birşey almayın derim
Ebrkzy Bende aranıza yeni katıldım hatta bugün cinsiyetini öğrendim . Bende folik asit bitince omega 3 kullanmaya başladım o yüzden yazmak istedim gayet memnunum zaten içinde hepsi mevcutmuş
Hnd3535 Ebrkzy bende öyle yapıyorum 16.haftada demir ilacı ve bişeye başlıcaz dedi ama bu boşlukta bişey kullanmıyacakmıyım demeyi unuttm
MKU Hnd3535 Ben 4. Haftada gyno demir ilacına başlamak zorunda kaldım çünkü demir depolarım çok düşüktü bebek iyice düşürmesin diye birde folik asit kullanıyorum oda zaten 3 aydan 3 aya değiştiriyor doktor sonlarq doğru magnezyum takviyesi yapıyor
Maras46konya-00 Hnd3535 🥴 7. Aya girecem midemi bulandırıyor çünkü olmuyor yapamıyorum 🤦♀️🤦♀️ kötü oluyom
Aslan10 Hnd3535 11 gibi folik asid bıraktım mide bulantısı yüzünden içmek zorunda değilsin istemiyorsan daha dedi bu gidişimde yazar başka bir ilaç arada mide bulantısı ilacı içiyorum sadece
Masal-10 Hnd3535 Folik asiti kestik bizde 12.haftada 14.haftada ilaç yazıcam dedi heralde demir kan takviyesi filan