Ogretmenms Kızlar bugün aşırı mide yanması yaşıyorum.(35+2) Önceden hep başlayıp geçiyodu bugün geçmedi, sirkeli su, muz, şeftali iyi gelir yazıyo bunları denedim ama faydası yok. Tavsiye edeceğiniz bir şey varsa söyleyin Allah aşkına 😑
Ogretmenms Annecik25 sütü denedim de fayda etmedi laktozsuz değil normal pastörize Süt içiyorum o yüzden mi fayda etmedi acaba? Siz hangisini tükettiniz
SKayaa Ogretmenms Mide yanması benim 20.haftamdamdan beri geçmeyen sorunum doktorum Rennie Duo şurup verdi kaç şişe bitirdim bilmiyorum şuan 33.haftamdayım günde dört defaya kadar içebileceğimi söyledi doktorum….içtiğim an yanmamı kesiyor tavsiye ederim
Ogretmenms SKayaa yaaa Allah yardımcınız olsun çok zormuş 😑bende yeni yeni başladı önceden de oluyodu ama geçiyodu aerık geçmiyo bende ne yapacağımı şaşırdım ilaç kullancm sanırım bnde
Gzm2781 Ogretmenms olabilir cnm sade soda çok iyi geliyor bide tavsiye üzerine içtim bende işe yaradı
Aslan10 Ogretmenms hamilelik döneminde ve emzirme döneminde içiliyor zararı yok ben kendim de kullanıyorum yoksa çok rahatsız edici
Gkee Ogretmenms hayir olmaz banada doktorum yazmisti zaten sabah aksam iciyordum ben ama bazen hic icmedigim bile oluyor gün icinde cok iyi geliyor mideme
1kucukbaby Ogretmenms gaviscon kullanıyorum doktorum önermişti 80 liraya aldım bayramdan önce eczaneden doktoruma gidememiştim yazdıramamıştım aynı şikayete dayanamadım 80 liraya aldım