Berenibeklerken ElifKyncu0 buğra erkek deve demek. Eymen de herrrkessste var. Yağız en iyisi bence. Babasının ismini de koymak isteyebilirdi bence yağız gayet iyi.
Gizemmiray35 ElifKyncu0 son hakkımı kullandımon yıl sonra 3. ye hamileyim 3 kızım olacak inşallah nasip kısmet hayırlı evlat olsunlar önemli olan o
ElifKyncu0 Gizemmiray35 Gerçekten çok şanslısınız nedense kızları çok seviyorum çok inşallah bundan sonraki bebeklerim kız olur benim de Rabbim anneli babalı büyütsün hepsini 🌼
Zeynepikranur ElifKyncu0 ahh eskiler 😃yok canım daha koymadık ama eşim inat ediyor bende ömer ismini seviyırum bari onu koyalım dedim yanınada ek isim yok anam anlamıyor artık ne olacak belli değil sen şanslısın şanslı😃☺
ElifKyncu0 Zeynepikranur Yaa yazıları okuyunca eşimin önerisini sevdim ☺️ Ömer ismi de güzel evet inşallah ikinizin de içine sinen bir isime karar verirsiniz.
ElifKyncu0 Busetomris Ama anlamı da önemli .Ters,İnatci ,huysuz vb özellikleri taşıyor bu yüzden içime sinmiyordu.Kusura baktım 😅😅😅
Gizemmiray35 ElifKyncu0 Allah sizinde gönlünüze göre versin inşallah gerçekten kız çocuğu başka Allah tüm çocuklarımıza sağlıklı uzun ömürler versin
Dileksue ElifKyncu0 bence güzel isim en azından babasının dedesinin adını koymuyor bizde anlaşamıyoruz keşke böyle modern isimler sunsa bana ama eski baba ismi istiyor yağız gibi güzel bir ismi istese hiç düşünmem🤣
Baby07 ElifKyncu0 kiz Allah başka dert vermesin be babamın adini koycam diyip otursa napican yağız da çok güzel bir isim oğlum olsaydı bende yağız koyacaktım ama kızımız olacak bizde kararsız kalıyoruz 23 haftaligiz
ElifKyncu0 Baby07 Yok canım babasıyla arası iyi değil bu yüzden koymayacağini biliyordum. Rabbim anneli babalı büyütsün bebişlerimizi. Yağız olacak çocuğumun ismi ben de eşimi kırmak istemedim kabul etmek zorunda kaldım.