Dilansalman Merhaba hanımlar iki isim arasında kaldım oğlum İbrahim kızım Hazal 3. Bebeğime hamileyim Allah izin verirse bir kızım daha olacak kararsız kaldığım isimler 1.DELAL 2.MARİA Sizce hangisi ? Fikrinizi belirtirseniz çok memnun olurum 🥰
Dilansalman Catsofmom çokta keskin değil manasına bakınca 😉 Maria İsminin Anlamı Nedir ve Maria Ne Demek? İlk Anlamı - Dindar kadın İkinci Anlamı - Ahlaklı, iffetli
Tuliy5 Catsofmom İbrahim yerine de Abraham olsaydı öyleyse 😅 Maria bana da tuhaf geldi. Bu ismi Meryem olarak kullanıyoruz. Delal gayet hoş. Hazal’la da uyumlu olmuş.
Ada022 Dilansalman sorduğun için söylüyorum ben iki isim de beğenemedim canım Delal çok kaba geliyor kıza yakışan bi isim değil sanki Maria da çok yaygın bi isim yabancılarda tercih etmezdim. Kendin hangisi beğendiysen onu koy bence senin içine sinmesi önemli 😇
Catsofmom Dilansalman Anlamı çok güzel 🥰 siz istedikten sonra adıyla bin yaşasın inşallah 🙏 Daha çok yabancılar kullandığı için keskin geçiş demiştim. Asla yardırgamak gibi bir niyetim yok lütfen yanlış anlamayın 🙏
[silindi] Maria yerine meryemi tercih edebilirsiniz ikisi aynı anlamda ama mariayı yabancılar kullanıyor genelde
Dilansalman Catsofmom amin inşallah 🤲🏻🥰 yanlış anlamadım belki isim yabancı kökenli diye anlamını yazmak istedim teşekkür ederim yorum yaptığınız için 🙏🏻
Basakhilal Delal söyleniş olarak çok kaba geliyor kulağa ve erkek ismi gibi bir tınısı var. Maria daha hoş
Catsofmom Tuliy5 Ona biz değil annecigi ile babacıgı karar verir. Bende Türküm arap isimlerini koymayı doğru bulmuyorum. Arapça nasıl konulabilmesi sıradan ve normal geliyorsa size hanımefendinin istedigi ismi koymasına hakkı var. Anlamı güzel gelmiş koymak istemiş saygı duymak lazım 🙏 Hazal ismi de çok güzelmiş 🥰
Catsofmom Tuliy5 Banada Ateş koymak istiyorum diye dünyanın lafını ettiler asfhklş Atlas Ateş e karar kıldım bende. Yeter ki sağlıkla doğsun yavrularımız 🥰🥰🙏