Eylemsenet dolunayes dolunayes eşim 1985 19 mart Ben 20 ağustos 1999 beta bilmiyorum 😕❤️❤️ Som adet 22 nisan
Eylemsenet dolunayes Bazıları inatmış biz sabah gittik gitmeden önce de bi sürü tatlı şeyler yedim kendini göstersin diye tövbe uykusundan uyanmamış😂 uyandıramadık doktor bi şeyler yiyip içmemi 15 dakika yürümemi istedi bu sefer de uyanmış yerinde durmuyordu tatlı sevmiyormuş benimki😂 doktor azıcık daha büyüsün dedi 1 hafta sonra gel dedi gösterir inşALLAH😕
dolunayes Eylemsenet ben inat baba inat Baba utangac Bende tatli yediğimde uyuyodu :) Bu defada ayaktaydı yani donukdu dönmedi inattan Bende tatli sevmem :) Gostermiyo diye kiz diyolar ama Erkek bence yorumcu olarak :)
Eylemsenet dolunayes sağlıcakla gelsin sağlıcakla kucağına al inşALLAH❤️😍 hayırlı evlat olsun inşALLAH❤️😍👼🏻
Eylemsenet dolunayes benim kusmam bulantım olmadı hiç 🧿🧿🧿🧿 sadece koku hassasiyetim var ve tiksinmem🥹 herşey kokuyo bi kere tavuktan tiksindim kustum☹️
dolunayes Eylemsenet tavuk bende de var Koku acayip esimden de tiksindim 2 ay Kendi kokumdan bile . Bulanti var kusmam yok Sabahlari hep rahattim aksam basliyodu
Kbra_9 dolunayes canım arkadaşınkine bakarmısın yanlış anlama doğru çıkıcakmı merak ettik 😄 kadın 05.06.1997 erkek 09.12.1991 son adet 1 Kasım 2022
Belmaa16 Banada bakarmısınız Dogum tarihim 15.08.1988 Esimin 26.06.1991 Beta 2444 ilk kan testinde cikan sonuc Sat 23.04.2023 @dolunayes
serensuat HMH ama o yuvarlak siyah gözüken kısım kese değil ki kızlar, rahim içiymiş, kese bebeğin dışını kaplayan şeffaf kısım, oda ultrasonda gözüküyor, resimlerde gözükmüyorki