Yldz2728 Kızlar 36. Haftamdayim, doğumu burda yapicam, önden bir fikir almak istedim, tecrübeleriniz neler? Memnun kaldınız mı?
Melisaumy Aa bende medilife gidiyorum kimse söylemiyor iyimi kötümü sizin gittiğiniz iyiyse bi araştıralım gidenler bi yardımcı olursa
Bebegim3444 Yldz2728 nasıl memnun musunuz yanı bir sorun olduğunda ulaşabiliyor musunuz. Nalan hanımı cok arastirdim ve erhan bey arasindayim açıkçası.
Basakhilal Yldz2728 benim de doktorum nalan hanım cok seviyorm ama hastane fiyatları sebebiyle medilofe selda hanıma geçeceğim galiba
Yldz2728 Bebegim3444 Çok çok çok memnunum doktorumdan canım, aramaları hemen açar mesajlara da müsait olduğu an cevap verir ve pozitif bir doktor, benim hamileliligim biraz sıkıntılı geçti ama her gidisimizde sagolsun bizi çok motive etti.
seacn Bebegim3444 Benimde doktorum Nalan hanım, çok memnunum istediğiniz her şeyi sorabiliyorsunuz, her an telefonla ulaşabiliyorsunuz. Çok güler yüzlü ve pozitif bi doktor :))
Bebegim3444 seacn ben selman beyde tedavi gördum hastane cok temiz bakımlı ordan ayrılmak istemiyorum ama selman bey gebelik oluştuktan snra bakmadığından dolayı doktor arayışına geçtim. Erhan bey ve Nalan hanım arasında gidip geldim ama karar verdim Nalan hanıma gidicem 🥰🥰 cok teşekkür ederim