Yelizmurat Mrb kizlar bugun dr gittim 19+3 haftalik hanileyim ve bu haftaya kadar toplam 7 kilo almisim. Dogurasiya herhalde kapilardan sigmicam zannedersem 😳😳😳😳 varmi benim gibi olan
Newmom Yelizmurat var var ben de en basindan beri iyi kilo aldim her seyi yedim hic midem bulanmadı kusmadım. Gebelik sekerim cikmadi cok sukur. O onemli. Dogumdan sonra vermek lazım iste
cherry6128 Yelizmurat 30+1 deyim 55 kilo ile hamile kaldım su an 77 kiloyum hıc takmıyorum canım vericez ınsallah dogumdan sonra
Yelizmurat Eraa oo haftamizda ayni kiloyuda ayni almisiz canim ben kilolu hamile kaldim ama ya o okadar kotuki
Tuos2306 cherry6128 aynı ben 😂 60 hamile kaldım 79 oldum 34+3 üm 😂 doktorum kilo alma dedikçe aldım 😂
Yelizmurat cherry6128 canim sen zayif hamile kalmissin ben 82 yle hamile kaldim suanda 89 kiloyum 😳🤦🏼♀️🤦🏼♀️
cherry6128 Tuos2306 ilk aylarda mide bulantısıdan kilo verdim çok ikiz bebeklere hamileyim. 14.haftadan sonra bulantı geçti şimdi kendimi durduramıyorum 😂😂😂
cherry6128 Yelizmurat canım ilk aylarda mide bulantısı mahvetti beni ikiz bebeklere hamileyim bide mide bulantısı gectı kilo almaya başladım yemeden duramıyorum😂😂
Yelizmurat cherry6128 canim dikkat etmemiz lazimmm daha yolun yarisindayizz . cok kilo almak dogum icin de zor olur
Tuos2306 cherry6128 benmde 14 e kdr mide bulamtısıyla geçti ytarak geçirdim ama hiç zayıflamadım itinayla aldım 😂 ayy canım ikiz hep hayalimdir maşallah :) bende mide bulantım geçince yemeye devaö ettim yedikçede aldım pişman değilim 😂
Tuos2306 Yelizmurat valla canım düzenlide beslendim ama benmde biraz yatarak geçti sanırım ondan ye yesem yaradı 😂 dikkat et ama çokta takılma dogurunca veririz inşallah
cherry6128 Tuos2306 aynen canım bende pişman değilim nasıl olsa vericem diyorum o koşturma içinde bana surprız oldu ikiz olmaları 😊