Melo-fndkc Bedihaaa çok düzenli değil gibi bu yakında düzene girer ama kasılmalar hep uzun istersen ni doktora git kuzu
Melo-fndkc beyzacmvrc kuzum Allah razı olsun 🥹 sadece şu an göğüs ucu yarasıyla cebelleşiyorum 😭 doğumum gönlüme göre oldu şükür
beyzacmvrc Melo-fndkc oda geçecek inşallah balım 🥲 Tahin in üzerine çıkan yağı sür çok iyi geliyormuş.
beyzacmvrc Melo-fndkc kakasını mi yaptı bebegin canım iyimi kuveze aldilarmi merak ettm önceki postunda okuyunca Bebisten herşeyi kacirmisim kız
Meh2727 Melo-fndkc bende öyle olmuştu canim tek çözüm her bebeğini emzirdiginde islat göğsünün başını benim öyle geçti vermeden önce süt sağ etrafına sur bende çok çektim o yaradan
Elif_Annesi Melo-fndkc maşallah Rabbim saglikla büyütmeyi nasip etsin.38+3 olduk bizde kendi gelmeyecek heralde diye strese girmiş durumdayim
Koalammm Melo-fndkc anladım.canim bazen benimde oluyor bebek dayaniyor diyordum hep kasılma olcgni düşünmemiştim. Öğrenmiş oldum teşekkür ederim 🌼♥️
Melo-fndkc Elif_Annesi 40+2de geldi benim kızım öyle stres yapmıştım ki ben de. Ama inanın zamanı geldiklerinde pat diye geliveriyorlar 🥹