MiaBaslck Masal-10 Temennimiz o hepimiz iyi olalım herkes sağlıklı kucağına alsın 🤲🏻Rabbim olmayan kardeşlerimize de en kısa sürede nasip etsin inşallah🤲🏻💙🥲
Cansut20 8+5 dün popom çok aciyordu bugün hiç birşeyim yok genel olarak belirti yok rahat geçiyor gibi şimdilik
2cocukluu-annee MiaBaslck şuan 12+4 üz normalde günde 2 duble sade kahve içen ben hamileligimin başindan beri kahve icemiyorum. Anca başim cok agrirsa sütlü yapip icebiliyorum.sade sodayı da cok severdim onu hic icemiyorum suan
MiaBaslck 2cocukluu-annee Çok garip aslında soda minarel açısından iyiydi içebilseydin keşke tiksinmek çok kötü bsey
Busraaa1014 tugba04 Ay aynıyız uyku halsizlik sabah ne yersem o akşam saati canım hiç istemiyor midem eksiyor 3 4 kiloya yakın verdim bende
tugba04 Busraaa1014 Bende öyle bir tek sabahları yiyebiliyorum ama oda tost vs tarzı şeyler akşamları canım hiç istemiyor bazen kraker vs geçiştiriyorum
Busraaa1014 tugba04 Doktor ilaç verdi ama sürekli kullanmak istemiyorum 12. Haftada geçiyor diyorlar ama bakalım 1 haftaya düzelecek mi