Melike3435 Kızlar selam, bir sorum var. 1 başarısız tüp bebek denemem oldu. 2. Tedaviye başlamak için aradan ne kadar süre geçmeli ? İdeal olan nedir sizin nasıl oldu? Benim doktor 2-3 ay gibi bir süre geçsin , rahim dinlensin falan dedi .
Bebegim3444 Melike3435 iki adet dönemi geçmesini bekledik canım. embriyo tutmayınca ortalama 10 gun snra kanama basliyor kanama bitince kontrole gidiyorsun istersen snra yine adet olunca ikinci günü başlatılıyor.
Rabissssscee Melike3435 ilk denemeden 6 ay sonra 2. Denemeye rapor çıkarmak için gittiğimde kendiliğinden gebe olduğumu öğrenmiştim :) rabbim aratmadan uğraştırmadan kendi haznesinden versin inşallah ♥️
asel_asl Melike3435 2 adet dönemi beklemeniz gerekiyor. Zaten doktorlar üst üste yapmıyor en az 2 ay geçmesi lazım
Renaaa Melike3435 Benim de doktorum öyle dedi 3 ay geçti aradan sonra 2.ye başladık. Benim ikinci de tutmadı sonra aradan 5 ay geçti doğal yoldan kendiliğinden oldu Allah ım bu sevinci size de yaşatsın hayırlısıyla saplıcakla 🤲🍀🍀🤍😇😊♥️🌺💐💐🍃🫶🫶🌸🌸🌸
Dneglr Ben negatif aldıktan sonra ilk adette basladık kan değeri belirliyor ve rahmin durumu onu da doktorunuz belirler ben iyiki erken baslamısım diyorum bir önceki tedavimde 2 yumurta cıkmıstı 1 i ilerlemişti 3. Gün embryosu dondurulmustu negatifle sonuclandı 2. Denemeye basladık hemen adet olunca herşey temiz cıktı vs 4 yumurtam toplandı 2 si ilerledi biri 4. Gün embryosu taze transfer oldu diğeri 6. Güne kadar ilerledi donduruldu rabbime şükürler olsun dondurulmus bir embryom var transferiminde 2. Günü insallah tutunmustur
Miraysmomy Melike3435 bana da aynısındöylenmişti ama biz mecburi sebeplerden 4-5 ay beklemek zorunda kalmıştık tuttu çok şükür ikinci denemede
Miraysmomy Dneglr inşallah canım rabbim kimseyi bu mutluluktan mahrum bırakmasın ilk bebeğim tüp bebekti şimdi ikinciye hamileyim kendiliğinden oldu bu sefer
Sedos16 Merhabalar geçen sene Ağustos 22de transfer oldum negatif sonuç aldım önümüzdeki ay tekrar transfer olacağım 3tane dondurulmuş embriyom var . Bir sene boyunca cesaret edemedm bir daha. Beklemeyi Barttim biraz sanırım ama hep kaçtım. Tekrar negatif sonuç almaktan çok korktum 🥺 smdi transferden önce doğum konstol hapinkullanmam gerektigini söyledi doktorum. Onu kullanıyorum 🥺
minipanda Once neden tutmamasinin nedenini araştırın sonra 2.yi deneyin eger embriyoniz yoksa sil baştan yapacaksaniz once detaylica bir testler daha yaptırın
61sumeyra Melike3435 ben 2 ay bekledim 2 transfer için eger beklenmezse tutma olasılığı çok düşüyormuş