SedaMeric 7 haftalık ikiz bebişlere hamileyim ve daha yeni başladı koku hassasiyetim. Hiçbir şekilde mutfağa giremiyorum buzdolabını bile açtığımda herşey bozulmuş gibi iğrenç bir koku geliyor burnuma. Halsizlik var ve hiçbirşey yapmak istemiyorum. Ne temizlik nede evden çıkmak.. Bu kadar ağır yasayan var mı aranız da ve ne kadar sürdü sizin bu durumunuz ?
NevinCeynakli SedaMeric allah yardımcın olsun bende de başından beri var 31 haftalık oldu devam ediyor sabrederek beklemekten başka çare yok
Yelizmurat Canim benim 6 haftalik ken basladi 3 bucuk aya kadar hergun kustum herseyden tiksindim esimden tiksindim ev yemeklerinden buzdolabini acamadim kendi evime girmek istemedim girer girmez kusuodum. Herkez kokuyodu bana. Zayiflamistim 3 bucuk aya kadar. Cok zor gecti anlicagin. Hic gecmicek zannederdim ama suanda 4 bucuk aylik hamileyim kusmalarim gecti diycek kadar cok cok azaldi kokulara hassasiyetim cokk azaldi. Suanda cok iyiyim yani ilk aylara bakarak. Sende sabret bu haftalara geldiginde gecer insallah.