Aysnr11 mombarbie_ bugün yumurtlamanın 2. Günü hala çatlamadı yumurta aynı koyulukta sabah değerlendirdim yarın sabah da değerlendirmeyi düşünüyorum bakalım 10 gün sonra direkt gidip kan veririm 🥰
Kr6543  Arkadaşlar benim testlerimi de yorumlar mısınız en alttaki yani tarihsiz olan bugüne ait dünkünü çekmeyi unutmuşum o da silikti lütfen yorumlar mısınız
mombarbie_ Kr6543 yarını bekleyin bostan yere kendinizi yormayın 3 gün üst üste değerlendireceksiniz cunki
mombarbie_ mombarbie_ yumurtlamanin 1. Günü 2.gunu ve 3.gun catlamanin olduğu gün 2 gün degerlendirdigimiz surec
Kr6543  Bu tes bugün yaptım aslında ikinci çizgi baya koyu duruyor ama yine de silik mi sizce? Bu ayı da boş geçirmek istemiyorum ☹️
mombarbie_ Kr6543 bugunu değerlendirin yarin yine bakalım içinize dert olacağına hiç yoktan değerlendirdim diyebilirsiniz
Kr6543 Nazli_guven_ markasına göre değişiyor ben bir marka aldım içinde 2 tane vardı ama tarihi geçmiş geri verdim bu başka marka bunun içinde 5 tane var istersen internetten de bakabilirsin daha çok ve yanında gebelik testi de oluyor