kelebekucusu Kızlar alip memnun kaldığınız mayolar var mı? Bikini de olurdu ama göbek bölgem çatladı ne yazık ki😕
usenmedimyaptimbirvelet kelebekucusu pareolar var bikini üzerine tercih ederseniz hamilelikte mayo biraz ziyan oluyor eski haline geri dönüyorsun bir daha giyemiyorsun falan bence pareo en mantıklısı
aleeyllz12 kelebekucusu canım ben Mayo aldım Suwen’den çok memnun kaldım. Üst kısmında fermuar var. Doğumdan sonra da emzirirken dışarda giyebilirim. Kumaşı çok farklı bi kumaş bakıldığında mayo denecek bir kumaş değil. İsterseniz link atayım
Ebus2045 kelebekucusu mayo almak istemedim sonrasında yüzücü şortu aldım kasıkta kullandım üstümede büyük beden kolsuz yüzücü üstü aldım en azından sonrasında kullanırım diye diğer türlü çok pahalı ve sonrasında kullanilmicak
kelebekucusu Ebus2045 evet fiyatlar bayağı uçuk ve cok cesit göremedim sanki ben. Sort kullanamam karnım cok büyüdü nebek surekli baski yapıyor asagida olunca rahat edemiyorum
adatuna kelebekucusu bence hiç mayo almayın rahat olmuyor bence. Ben büyük beden bikini aldım normalde 34 giyen biriyim 38 beden bikini aldım rahat rahat giydim
aleeyllz12 kelebekucusu https://www.suwen.com.tr/p/fermuarli-twill-mayo-siyah-sb23390f1027-5222 buyurun çok şık bir ürün💓
Ebus2045 kelebekucusu valla bende denize girerken giyip hemen çıkınca değiştirdim rahat olduğunu iddea edemiyorum ama maddi olarak kurtardı
Aecer kelebekucusu ben hm den bir tane aldım ama pişman oldum hiç giymedim valla kurumak nedir bilmiyor, eski bikinilerimin içine girdim her denizden çıktıkça altı değiştirmek çok daha kolay oldu mayo değiştirmek ıslakken işkence gibi
kelebekucusu Aecer ben de bikini almaya karar verdim yüksek belli mayo hem eziyet hem de kullanisli olmayacak gibi sonradan
kelebekucusu aleeyllz12 ay benim tatil plani erkene çekildi buraya yazdiktan sonra yarin gidiyorum siparis veremeyeceğim artik yuksek bel bikini alacağım yarın. Bu arada hamilelikte kullandığınız güneş kremi var mı acaba
aleeyllz12 kelebekucusu canım ben la roche kullandım memnunum. Aveene de çok öneriliyor içinde ki doğallıktan dolayı
kelebekucusu aleeyllz12 la roche hamilelikte kullanılıyor mu? Bir de tum vucut icin kullanacagimiz da mi hamilelere uygun olmalı
Seval2468 kelebekucusu lcw outletten 300 tlye elbise şeklinde olan mayolardan aldım çok rahat ettim altı şortlu olduğu için göbek kısmıda esnekti . Daha sonra giymeyecegim için çok bir ücret ödemek istemedim