Ozoooo Fik bana göre küvet huzuli kalabalık ben banyoda yaptırıyorum kışında yazında zaten başka bir şey için de kullanılmıyor ilerde
Pinklove Fik Ben 2 fotoğraftakinden aldım içinde file yok bebeği uzatacak bir şey yok. Pişman da oldum yani, hep eşim evde olmayacak tek başına bebeği tutup yıkayabilir miyim gündüzler falan🥺
Fik Ozoooo ya bende kuveti fazla kalabalık görüyorum banyo desteği alayım dedim az toparlanana kadar 6 aylık olana kadar yıkarım ona koyara düşürürüm diye korkuyorum 😅 o yüzden destek olsun diyorum başta sonra zaten güçlenir kolay yıkanır diyorum
Youngmotherr Pinklove ben bimden aldım filesiyle ama kullanmayı düşünmüyorum galiba üzerimde yıkacyacağım
Fik Pinklove küvet yerine destek alıp banyoda yıkamayı düşünüyorum bende bebeği koyarım desteğe yıkarım 🙄 valla ne zor şeymiş bebek bakımı daha gelmeden bir ton eşya ayarlamak da ayrı zor 😅 ama tatlı zorluklar alışınca emin ol çok kolay gelecek sıkma canını
usenmedimyaptimbirvelet Pinklove köpük file ile rahat edersin. İlk 1 ay annem yıkadı köpük fileyi alınca rahat ettim kendim yıkamaya başladım diğer türlü zor hem ağır hem ıslak allah korusun
Ozoooo Fik Bencede alma aman napacalsın üç sene oluyor boş kalabalık dolabın üstünde duruyor herhangi bir leğen de iş görür
Pinklove Fik Youngmotherr Gkee usenmedimyaptimbirvelet File alayım kızlar o zaman, elde tutup yıkayamam korkarım ya sağolun💞🌸
gudmorningbeya Fik 2 yaşına girecek hala küvette yıkıyorum ilk zamanlar fileli sonra filesiz evinizde yer varsa küvet en iyisi
seyda53 Fik ben küvet almıştım eşimin zoruyla ama çok kullanmadım bir elin beş prmağını geçmez. Babasıyla birlikte yıkandı hep duşta daha rahat daha hoşuna gidiyo
Siracinannesi Fik katlanabilir küvet setinden aldım ilk aylar fileli sonrada filesiz yıkadım şimdi 1 yaşında oğlum içinde oynuyor iyi oluyor 😂 hem katlanır olduğu içinde yer de kaplamiyor kovasini küvetini katlayıp kaldırıyorum
Yenibirannee Fik banyo desteği olan max 6 ay kullanabilirsiniz. Ben kuvet set aldim ve ayriyetten file aldim cok rahatlikla kendim yıkanabildim bebegimi. Ilk yenidogan döneminde filesini taktim ohh miss.. simdi 2 yaşında hala içine koyup yikadigim zamanlar oluyor