Ayse8326 Ayda bir emzik değişmeli diyor uzmanlar philips avent indirime girmiş 3 er tane alsam mı yoksa tutmazsa birer tane mi alsam karar veremedim yardımcı olabilir misiniz kızlar genelde philips avent hep tutuyor mu
Ayse8326 Ayse8326 her pakette 2 tane var toplam 6 tane almış olacağım 0-6 ve 6-18 ay dan 6 şar tane olmuş olacak ne dersiniz
Mediha99 Ayse8326 bence alma derim ben de avent 6 ay aldım daha doğurmadım ama ihtiyaca göre alırız indirim de her zaman oluyor inan kaç aydır takipteyim hepsi burada da hep indirim
Zeynepaksy Ayse8326 bende philpsden bir tane aldım canım zaten kutusundan iki tane çıkıyor 0-6 eğer tutarsa bir kaç tane alırım
seyda53 Ayse8326 benimki emzik kabul etmedi bende fazla zorlamadım zaten zararlı diye okumuştum o yüzden vermek de istemiyorum açıkçası ☺️
MMad Ayse8326 ablam almış kç çeşit emzik hepsi kaldı yeğenim tutmadı ve bir de yeni doğanken tuttuğu emziği ayına göre değiştirince tutmuyor diyen de var bence bi çift yeni doğan alın sadece
Seher_okan120820 Ayse8326 ben hiç almadım ne emzik ne biberon inşallah gerek de kalmaz doktorlar da önermiyor zaten sizde almayın bence zararlarını bi araştırın bebeğime bunu kullandırmak istemiyorum dersiniz
Ada022 Ayse8326 ben 3tane aldım tutarmı bilmiyorum bakalm. Doktor ve ebeler tavsiye etmiyor zaten tutmazsa da ısrarcı olmayacağım
Aysegul17 Ayse8326 ben ilk cinsiyeti öğrendiğimde bips aldım ama sonra nolur nolmaz diye avent aldım 2li inşallah ikisinden birini tutar