Oglmhrsym dolunayes canım çin takviminde hamile kaldığım aya son adet tarihimin olduğu ayı mi yazmalıyım. Ama son adet tarihim 27 Mayıs ti yani ay sonu doğal olarak Haziranda hamile kalmış olmuyor muyum Haziran mi Mayıs mi yazmam gerekiyor
Oglmhrsym dolunayes sana baktırmak istiyorum ama eşimin doğum tarihi yanlış net değil kimlikte 😂 ultrason resmimi beklememiz gerek galiba 🥹❤️
Fnuurr dolunayes Eşim doğum tarihi 18.07.1996 Benim doğum tarihim 23.03.1998 Son adet tarihim 21 Nisan 2023 İlk beta 34
dolunayes Fnuurr bazen resim yanıltıyor:) Kese vs oyle nizami erkek dusundum ama tabi oranlada bakiyorum eminlik icin kiz çıktı yazarsin canim banada
Aishvet7 dolunayes Son adet tarihini: 01.05.2023 İlk beta : 2530 Eş doğum tarih : 05.08.1995 Ben doğum tarih : 20.05.1996
irishson_86 @dolunayes müjdemi isteriiiimmm, benim de kız geliyor. Hepimize hayırlı olsun inşallah. Doğru tahmin etmiştiniz bu arada 🥰🤍🥳🌸
dolunayes irishson_86 hadi hayirlisi bebekler tum herseye ragmen beni yaniltmazsa genelde dogru çıkıyor:) Saglikla gelsin canim