Merhabaa, bebişim bugün tam 2 ay 21 günlük oldu biraz geç kaldım yazmak için yeni hayatıma biraz zor adapte oldum bundan dolayı buraya yazmayı erteledim birazcık🥲 Öncelikle 38. Haftamda isteğe bağlı sezeryan oldum. Keşke normal doğurabilseydim. Normal doğum tabiiki kolay değil fakat sezeryan dikişleri beni o kadar çok zorladı ki hala o kısımda azar azar uyuşukluğum var😕 gelelim o güne 🥹 sabah 5 sularında uyandım aynı bedende son kahvaltımızı yaptık bebeğimle 🥹 saat 9 da hastaneye yatışım yapıldı serum takıldı nst, ekg çekildim aralıklarla nst bağlamaya devam ettiler doğum saatine kadar kasılmalarım çok vardı ama sancım hiç olmamıştı. Anestezi doktoru geldi genel mi istiyorsun belden mi diye seçenek sundu bana çünkü hamileliğin başından beri çok baş dönmem ve bayılmalarım olmuştu düz yattığımda baş dönmem çok olurdu. belden istediğimi belirttim. Başımın altına yastık konulmasını rica ettim. saat geldi çattı. 13:00 sularında Doktorum geldi hazır mısın alıyorum seni dedi🥲 aynı bedendeki yaşamımızın sonlanmasına çok üzüldüm ve ağlayarak ameliyathaneye götürüldüm🥹🥹 ameliyat masasına oturtular başımı öne eğip kamburumu çıkarmamı istediler birkaç kez iğne vurdular ve yatırıldım. Her vurduklarında ağladım🥲 (canım tatlıdır biraz) hem acısından hem halen ayrılmak istemiyorum bebeğimden☹️ belden aşağısının uyuşup uyuşmadığını sordular uyuştu dedim sontayı taktılar.(sontayı uyuşukken takılmasını istedim) Doktorum başlıyorum dedi ben titremeye başladım nefesim kesildi beni sakinleştiremediler ve en son verdim hocam dediklerini hatırlıyorum. Doktorum karnımı keserken çok hissettim. Hissediyorum diye bağırdım acıyor mu diye sordular acımıyor ama hissediyorum demiştim 😵💫 Dayanamadım ve uyuttular😞 13:58 bebeğim dünyaya gelmiş, o an benim kokumu almış ten tene temas yapmışız fakat ben bebeğimi o an göremedim sesini duyamadım malesef ki bu içimde bir yara 😔 O anların Fotoğraflanmasını hemşireden rica etmiştim beni kırmamış her anı çekmiş o anları ancak böyle görebildim. Eğer cesaretiniz var ve sağlık sorununuz yoksa normal doğum tercih edin. Doktorum bana normal doğurtmayı göze alamıyorum demişti. (kalp ve tansiyon problemimden ötürü) bende cesaret edememiştin zaten. Sağlık olsun yazarken gözümde o anlar tekrar canlandı zor olsa da dünyanın en güzel anı🥰😌 hamdolsun sağlıkla kucağıma aldım şuanda da büyüme telaşındayızz🤩🤩🤩