adatuna Kızlar selam, normalde çalışabilir raporu 32.haftada alınıyor bildiğim. Peki tam olarak 32+0’da mı alınması gerekiyor yoksa 32.haftanın içinde olduğum zaman mı 31+0? Çünkü e devlette 31+0’ı 32.hafta olarak gösteriyor.
Dnzglsm_123 adatuna ben de çalışamaz raporu alacağım. Buraya sorduğumda 32. Haftanın içinde almak lazım demişlerdi. 170′i aradım onlarda öyle dedi. Daha detaylı bilen vardır belki
Cigerekacankedituyu adatuna 32+0 ve 32+2 ya da 32+3′te almanız gerekiyor. Aynı ikilemi ben de yaşadım, müdürüm ve doktor 32+0 da dedi, ben 32+1 de alabildim hafta sonuna denk geldiği için, doğum tarihimi de 1 gün kaydırmış gibi oldu tarih 😅
Rabissssscee adatuna 32+3üm geçen hafta da 31+3te gitmiştim biraz riskliyiz bugün kontrol günümdü ben çalışmıyorym ama doktorum çalışıp çalışmadığımı bugün sordu demek ki bu haftalardaymış diye yazayım dedim belki işinize yarar ♥️
1kedi1bebe adatuna 32+0 da alınıyor, öncesinde bazı hastanelerde sistem açılmıyormuş 31+6 da doktoruma şehir dışına gideceğimi söyledim sistemin açık olmayacağını söyledi ben de o gün farklı şehirde gittim orda aldım doğum iznimi 1 gün erken başlattılar bu yüzden ama sorun olmadı. 32+0 dan sonra alınanlarda kaç gün ise o kadar doğum izninden yiyormuş bilginize
Melekleriimm adatuna tek gebelikse 32+0 çoğul gebelikde 30+0 olması gerekiyor bende aldım doktorum gününde gel dedi 170 ı aradım onlarda ne kadar geç gidersen ödenecek olan dan eksik alırsın dedi yani kaç gün geç alırsan o kadar gün para alamıyorsun eksik alıyorsun
Melekleriimm adatuna cumadan alırsınız ozaman doktora hafta sonuna denk geldigini muhakkak soyleyin yada acilden yazdirin
Dnzglsm_123 Deletedmom_110 bende alacağım ama doktorum yok o gün hastanede. Devlet takipliyim. 32+1 de acilde olacak. Acile gidip almayı düşünüyorum. Olmaz mı acaba İlla 32+0′da mi almak şart. 170′i aradığımda 32.haftanin içinde alabilirsin demişlerdi
Deletedmom_110 Dnzglsm_123 Benimde doktorum tatildeydi başka doktordan almıştım alabilirsiniz o şekilde bana o gün almam gerektiğini söylediler sebebini tam bilmiyorum 🤷♀️
babymomy_ Deletedmom_110 merhaba 32. Haftada çalışır raporu alıp 37 de çalışamaz alınca alınacak para daha fazla oluyor diye duydum ama doğru mu bilginiz var mı