Kerimegeninannesi Kızlar 28+1 günlük hamileyim koyulaşmalarım başladı cildimde ilk hamileliktede bunu yaşadım doktorum ozmn erkek bebeklerde bazı gebelerde bunu görüyoruz demişti şimdi de kızım olucak nasip olursa aynısını yaşıyorum böyle bi olay yaşayan varmı acaba ?
MomBse Kerimegeninannesi göğüslerime sis çökmüş durumda kapkara göbek kısmım ve özellikle göbek deliğim de öyle koltuk altımda birsey yok ama genitalimde var benimde kızım olucak inşaAllah
Aksa_korkmaz Kerimegeninannesi benim özel bölgem öyle karardı ben çok şaşırdım benimde kızım olacak doktorum gördü de ama cinsiyetle alakalı bi yorumda bulunmadı. Gebelikte oluyormuş bunu biliyorum sadece ve doğumdan sonra geçiyormuş diye biliyorum ben
Melikeb19 Kerimegeninannesi koltuk altı özel bölge boyun katlanma bölgem falan hamilelikte komple karardı 3.5 ay önce Doğum yaptım sadece boynumun rengi açıldı devamı duruyor 😏
Kerimegeninannesi Loyam benim boynuma falanda sıçradı bu kararma sanırım ilki gibi oluck doğumdan sonra geçiyo ama kalıcı bi durum değil ama hamilelik ve emzirme döneminde rahatsız edici bi görüntü😫
Loyam Ogretmen_17 bilmiyorum inşallah geçer canım normalde midemin bulandığı şeydir başıma geldi acayip pis duruyor
Kerimegeninannesi Ogretmen_17 doğjm sonra kendiliğinden açılıyo canım ilkindede aynısı olmuştu bnde doğumdan sonra açıldı bikaç ay sürdü tabiki
Kerimegeninannesi MomBse hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli gelsinler inşllh canım boynumdan başladı göğüs kısmım simsiyah oldu zaten boyun bölgemdede et beni çıkıyo çok ilginç birşey 9 aralıkta randevum var tekrar sorucak rahatsız edici bi görüntü bnim açımdan 😫
MomBse Kerimegeninannesi bende de çok var boynumda et benleri üremesi yasıyorum sanki resmen☹️ Göbeğimde de çıkmıştı düştü kendiliğinden o kocamandı ama boynumdakiler küçük geçer umarım sonradan
Loyam Kerimegeninannesi buna çok sevindim geçsin de bir kaç ay beklerim hiç problem değil kış zaten uzun kollu giyiyoruz
Kerimegeninannesi Aksa_korkmaz ewet canım ilk hamileliğmde doktrm bana söylemişti ama şimdi yine aynı durumu yaşıyorum ilginç bişey
Aksa_korkmaz Kerimegeninannesi benim şuan kabul atıyor ama o karartılar ölü deri sanki atıyor ve eski rengine dönüyor yavaş yavaş kendi kendine geldi şimdi de kendi kendine gidiyor sanırım
Kerimegeninannesi Aksa_korkmaz yok canım ya bu bildiğin siyahi oluyoruz resmen doğumdan sonra geçen tür bunlar
Aksa_korkmaz Kerimegeninannesi ben anneme söylemiştim oda dedi kiminin yüzüne vuruyor kiminin genital bölgesine diye benim yüzümde veya vücudum da hiç bir yerinde yok hatta göbekte ki siyah uzun çizgi de oluşmadı ama işte bir tek o bölge öyle oldu
Kerimegeninannesi MomBse geçiyo canımda doğumdan sonra anca açılma oluyo cilt renginde en azından bnim öyleydi