GizeemArslaann Kızlar selam. Bugün 13+2 haftalığız ve doktora gittik. Ve bizim ufaklık popişini döndü, cinsiyetini göremedik. Göstermesi için çikolata dışında ne yapabiliriz acaba? 🌸
Berkos GizeemArslaann Bizde 13 haftalığız az önce öğrendim %100 kız :) dedi su için,öksürün :) belki pozisyon değiştirir
01180322 GizeemArslaann yaa bende 13 haftaligim. Cuma günü randevum var soylerlermi acaba. Herkes burda geç soyluyolar diyolar
01180322 GizeemArslaann bı önceki kontrolmde cinsiyet için degl ama sırtı dönüktü doktor eliyle baskı yapınca döndü minis
minikmucizeemaak GizeemArslaann 01180322 13+6 da kıza benzetildi 15+0 da oğlum olacağını öğrendim 💙 Bence bir iki hafta daha beklemek daha net sonuç verir kızlar, sağlıkla kavuşalım💙 Ben caramio ve vişne suyu içmiştim ondan öncesinde de evde kahve içtim demeyebilirsiniz
01180322 Berkos yaa maşallah sağlıkla alın kucaginiza bnde 13+4 um. Cumada randevum var ama soyliyeceklerini sanmıyorum :( sağlıklı olsunlar da gerçi tek isteğim o
atlasveannesi_ Benim kız acelecı herhalde 11 de gosterdı 😂 Allah yar ve yardımcınız olsun bu arada vişne suyu öneririm koca bır bardak doktora gıtmeden
01180322 minikmucizeemaak sağlıklı olsunlar da, merak sadece bnmki:) , bide Almanya’da yaşıyorum ben 5 .ayın içi icinde soyleniyormus ondan biraz merak icindeyim
minikmucizeemaak 01180322 Öyle hepimiz merak ediyoruz ama biraz daha beklemek her zaman daha net cevap veriyormuş🤭