zulosyazici Hdemir1618 beşinci haftamda kesem boş gözüktügü için kendimi epey üzdüm hala kontrole gitmedim.suan 6 ya girmek uzereyiz. Sizin 8 de görmeniz beni biraz rahatlattı..🥹
Aslii- zulosyazici benim de 6.haftada kesem boştu yarın 8 oluyoruz kontrole gidicem inşallah kalp atışını duyarız
Bennuss zulosyazici benim kesem 8 haftaya kadar boştu bende 10 haftalıkken görebildim bebeği kalp atışını böyle durumlar olabiliyormuş
Ece0909_ Nazlicann0 4. Haftada duymuştum sonra yanlış hatırlamıyorsam 12.haftadan sonra dinleyebildim ritim bozukluğu olmasın diye dinletmediler
ReyyanVera68 Bennuss bu gün keseyim görmeye gittik iki tane düzensiz kese var dedi bebek gözükmüyor 5.5 haftalık şu an pazar kadar bekle olmazsa alacağız dedi direk bana ya
Bennuss ReyyanVera68 bence en doğrusu beklemek yada iki doktor görüşü almak bnada kürtaj yapacaklardı8 haftalıkken beklemek istedim birazda 10 haftada gördüler bebeği mucizeydi benim için
Kbr_sn Nazlicann0 kizimsa6+2 haftalikt bu bebekte 6+2 de gittiğimizde yoktu kalp atışı 9+3 de duydum ama muhtemelen baya olmuştu atali
Esrey Sebahat25 bende öyle adetime 1 hafta vardı öğrendiğimde ovulasyon tarihinden emindim çünkü ama hala doktor bakmadı ultrasonla kan değerini bekliyor
Hdemir1618 Aslii- benim kesem boştu alttan muayene etmek istedi ben oraya gitmeyecektim hastane olarak ben istemedim dedim bekliyim dedim 1-2 hafta daha sonra hastaneye gittiğimde kesenin dolu olduğunu gördüm kalp atışında duydum